pondělí 20. srpna 2018

Roubované sazenice okurek

Vyrábíme roubované okurky a melouny. Roubovaná sazenice okurky. Partenokarpický hybrid určený pro časné pěstování ve foliovém krytu. Pro velikou sklizeň už nebudete muset používat pesticidy. Udělejte něco pro své zdraví a jezte pravidelně čerstvou zeleninu.


Nabídka roubované zeleniny.

Naskladnili jsme pro vás sazenice roubovaných okurek , svačinky a hadovky. Nabízíme vám široký sortiment sazenic roubované zeleniny, která má oproti. Sazenice se předpěstovávají z výsevu do balíčků, hrnků nebo sadbovačů s většími. Například roubované sazenice rajčat je vhodné pěstovat na dva výhony, nikoliv na jeden, jak je běžné u obyčejných rostlin.


Sazenice roubované zeleniny přináší výrazně vyšší výnosy a zvyšuje jistotu sklizně díky vyšší odolnosti rostliny. Při roubování sazenic zeleniny se ušlechtilé. Velikost: Sazenice v květináči o průměru 12cm.


Kategorie: Sadba zeleniny.

Doporučujeme přikoupit. Rostliny rostou výrazně rychleji a lépe ve sklenících i ve volné půdě nebo v nádobách. Sazenice okurek nabízíme v období od konce dubna do vyprodání zásob.


Odrůdy s hrubou řídkou. Jedná se většinou o zeleninu plodovou. V příznivých podmínkách sazenice okurek rychle rostou. Každou rostlinu je pak nutné postupně vyvázat pomocí provázku ke.


Kč dále prodáme speci. Při nakupované sadbě dbát na to,. Dobrý den, nabízím semínka těchto raritních japonských okurek ,25k. Námi zasílané sazenice nemají zapěstovaný kmínek s vinnou hlavou, záleží tedy. Při této metodě provedeme jak na podnoži tak na roubované odrůdě ještě . Vzrostlé, otužilé a prokořeněné sazenice osvědčených odrůd expedujeme v polovině května.


Na výběr máte odrůdy na zahradu i na balkon. Výše uvedené sazenice zeleniny jsou pěstované v kazetách „160“. Přijímáme objednávky na roubované okurky.


Výborný kořenový systém.

Snížená náchylnost k chorobám. Pravé okurky svačinky jsou roubované , ale nikdo ze zahradníků mi nechce sdělit. Prodám sazenice roubovaných okurek , melounů a rajčat. Hlavním důvodem roubování je ochrana rostlin před chorobami a plísněmi, rostliny vydatněji a déle plodí . Kvalitní roubované sazenice melounů je už nyní možné objednat ZDE. Jazýčky do sebe zasuneme a zajistíme je klipsem určeným k roubování okurek.


Pěstování okurek není žádná věda. Když nemáte skleník nebo fóliovník, bude se jim dařit i na záhonku. Jen musíte zvolit tu správnou odrůdu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky