pondělí 27. srpna 2018

Kustovnice čínská řez

Tento řez je nutné udělat nejpozději do poloviny června. Rostlina pochází ze subtropických a mírných pásem celého světa, kde roste asi původních druhů. Vypěstujte si vlastní goji neboli kustovnici čínskou.


Kustovnice patří do čeledi lilkovitých rostlin . Pravidelný řez je důležitý.

Unsubscribe from MATEJKA? Snad už každý slyšel tohle slovní spojení, nebo také GOJI, kustovnice čínská ,. Goji - kustovnice čínská. Ano, řeč je o kustovnici čínské neboli goji. A tuto zázračnou rostlinu můžete na své zahradě pěstovat i vy.


Dobře snáší řez a je schopna obrazit i ze starého dřeva. Ten návod už čtu po stopadesátý a porád nechápu, jak to stříhat. Určitě jí zkuste věnovat péči při .

Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada uživatele ester bila. Proč kustovnice čínská neplodí: pěstování, řez , volba . Po vysazení provedeme poměrně hluboký řez , tak získáme dostatek silných . Cílem je zajistit brzkou násadu plodů. První rok se hlavní kmen zapěstovává do výšky -cm. Okolo hlavního kmene si vyberte 3-5 . V tradiční čínské medicíně kustovnice čínská po staletí platí za léčivou. Rokycanska je velmi důležitý řez kustovnice: „Hodně zahrádkářů si . Pokiaľ vám kustovnica neplodí, je to spôsobené absenciou rezu alebo jeho nesprávnym prevedením.


Tvarovací rez kustovnice je pomerne jednoduchý. Môže za to vysoký obsah nutričných látok nachádzajúcich sa v . Husinec- Řež , ČESKÁ REPUBLIKA. Limite Hayes, VELKÁ BRITÁNIE. Abyste z něj sklidili co nejvíce plodů, potřebuje pravidelný řez , kdy se odstraní staré odplozené větve a nové se. Jedná se o polokeř, poměrně rychlého vzůstu s trny.


Lycium halimifolium – kustovnice obecná);.

Kombinace lucumy a kustovnice čínské dodává nevídanou porci antioxidantů a. Rez kustovnice čínskej Trvalé Plodiny, Záhradné Plody, Rastliny. Principiálně by se měly odstraňovat . Plody kustovnice se používají nejčastěji do čaje. V předjaří je vhodný tvarovací řez.


Důležitým aspektem při intenzivním pěstování kustovnice je řez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky