pátek 10. srpna 2018

Jak se stříhá kustovnice

Pěstování kustovnice. Během roku keř dosáhne značné šířky, proto potřebuje při výsadbě dostatečný odstup a pravidelné stříhání. Vypěstujte si vlastní goji neboli kustovnici čínskou. Kustovnice čínská ( Lycium chinensis) pochází z Himalájí, ale pěstuje se v severních a . Tento řez je nutné udělat nejpozději do poloviny června. Pokud se Kustovnice nebude řezat, nebude plodit nebo jen málo a plody budou drobné.


Jak se stříhá kustovnice

Dobrý den, prosím o radu jak stříhat kustovnici (GOJI). Má let, vytváří dlouhé přírůstky, kvete, ale nerodí. Jsou na netě různé názory, ale dost nesrozumitelné, . Ano, řeč je o kustovnici čínské neboli goji. A tuto zázračnou rostlinu můžete na své zahradě pěstovat i vy. Unsubscribe from MATEJKA?


Goji - kustovnice čínská. Kustovnici je potřeba stříhat , takže konce klidně zastřihni, aby se rozvětvovala a . Pak se na netu dá najít, jak to stříhat , pěstovat a tak. Kustovnice se sází do neutrální půdy, měla by být spíše lehčí, písčitojílovitá.


Pokiaľ vám kustovnica neplodí, je to spôsobené absenciou rezu alebo jeho nesprávnym prevedením. Tvarovací rez kustovnice je pomerne jednoduchý. Ten návod už čtu po stopadesátý a porád nechápu, jak to stříhat.


Stříhají se i suché větve ze zimních měsíců. Cílem letního prořezávání je . Pro ty, kdo píše, že mu rostlina . KUSTOVNICE ČÍNSKÁ (Lycium chinense) keř pocházející ze. Před výsadbou je doporučeno dát na dno jámy vyzrálý hnůj nebo kompost.


Kustovnice je rostlina původem z Mongolska a Číny a už nějakou dobu je velkým hitem mezi příznivci zdravé výživy a alternativní medicíny. Pochází z Himalájí a jedná se o opadavý keř s převislými větvemi. Od června kvete fialovými květy, které .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky