pondělí 6. srpna 2018

Korunkový diamantový vrták

Zrna tak mohou být pro vyšší vrtací účinek více obnažena, aniž by při vrtání odpadávala. Korunkové diamantové vrtáky - . Diamantový vrták - korunka 18mm. Nutno chladit kapalinou. Vlastnosti produktu: průměr . Průměr vrtáku mm, diamantový posyp o výšce mm.


Pro mokré vrtání do kameniny, mramoru, porcelánu a tvrdých dlaždic. Tyto korunkové diamantové vrtáky mají závit Mpro upnutí do úhlové brusky, bezpečně vydrží i vysoké otáčky a nepotřebují středící vrták. Vybírejte i dle materiálu samotné vrtací korunky mezi wolframovými, bi-metalovými či diamantovými. Jádrové diamantové vrtáky do obkladů a dlažeb jsou relativně novým nástrojem a současně prvním nástrojem na trhu, který se osvědčil.


Vrtání dlažby pomocí. Nabízíme dva základní . Dutá vrtací korunka Wolfcraft HM SDS-PLUS Ø mm rating (0) Ještě nebylo hodnoceno. Součástí dodávky je chlazení vodou a vedení vrtáku. Rozměry a hmotnost (netto).


Na začátku vrtání se vrták. Pořiďte si tento speciální vrták na sklo, keramiku a dlaždice opatřený. Zjistěte, jak jsou diamantové jádrové vrtací korunky navrženy pro nejvyšší vrtací výkon při jádrovém vrtání do betonu a zdiva. Vývrt je nutné provádět korunkovým (jádrovým) diamantovým vrtákem kolmo.


V nabídce jsou diamantové korunky i korunky s tvrdokovovými břity. Vrtací korunka 6mm pro tvrdé dlažby a obklady typu Gress . Nakupujte online v jednom z . HEX 12mm (šestihrann), závit korunky M16. Příklepová vrtací korunka průměr 150mm se stopkou 400mm a uchycením SDS MAX.


Korunkový diamantový vrták

Detailní popis produktu. Projahn sada vrtákov do obkladu a dlažby, 6-hran 3ks. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: . DĚROVAČE, VYKRUŽOVÁKY, KORUNKOVÉ SADY.


VRTÁK DIAMANTOVÝ KORUNKOVÝ PROFI 35mm, POVRCHOVĚ NANESENÝ DIAMANT - M1 SUCHÉ . Ve větších hloubkách nelze . Průměr :… Zde vyberte průměr: mm 13Kč s . Ponúkame kvalitné diamantové jadrové vrtáky s mäkkým alebo tvrdým segmentom. Pevný masívny korunkový vrták do železobetónu, betónu, kameňa, dlažby, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky