pátek 17. srpna 2018

Ačokča semena

Na rozdíl od okurky netrpí mnoho plísněmi a poskytuje bohatší sklizeň. Gigantická ačokča - semena ačokči - Cyclanthera pedata - ks. Okurko-paprika pěstovatelná všude tam, kde se daří melounům, okurkám a tykvím.


Velmi vzrůstná liána, která potřebuje vysokou oporu. Jedná se o jednoletou rostlinu . Pojmy: semena , okurka, ačokči.

Důvodem je to, že ačkoli vypadá jako paprika, chutná spíše . Semena liánovité rostliny s lahodnými plody s chutí papriky a okurky zároveň. Vhodná pro přímou konzumaci, pečení ale i zavařování. Velice zdravá zelenina. Zralá semena jsou tmavě hnědá až černá a nedají se rozkousat. Je proto vhodná pro městské zahrádky s . Hradec Králové, cena 25Kč, od Veronika Vancová na Sbazar.


Rostliny, sazenice a semena.

Před konzumací je však třeba z nich vybrat tvrdá semena , kterých . Obří ačokča , mexická papriko- okurka - semena. Pochází z Jižní Ameriky. Dárci mohou věnovat i přebytky ze . Botanicky se tahle užitečná rostlina česky jmenuje skutečně ačokča.


Pěstování je velmi jednoduché, semena jsou již běžně v prodeji, . Na dotaz „ ačokča “, jsme našli: Semena. Ačokča semena , ks v balení. AČOKČA (Cyclanthera pedata) papriko-okurka semena. Liánovitá rostlina, která potřebuje pro svůj růst dostatečně vysokou oporu. Výhodou větších plodů je, . Bujně rostoucí papriko-okurka.


Plody podobné malým . Malé se dají celé jíst. Tento pin objevil(a) Jana Prochazkova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Pěstuje se pro své plody, které připomínají něco.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky