čtvrtek 23. srpna 2018

Detsky den olomouc 2018

Zveme vás na hřiště NOVÝ SVĚT (PŘICHYSTALOVA ULICE), kde se bude konat DĚTSKÝ DEN. Pro děti budou připraveny soutěže, . Závody dračích lodí na řece. Ukázka nácviku na lapech.


Začátek turnaje je 29.

Amazonie - dětský koutek. Mezinárodního dne žen! Záštity akce se ujal hejtman . Společenská akce - 09. MOŠTĚNICE PŘEROV DĚTSKÝ DEN. OLOMOUC HORNÍ NÁMĚSTÍ KONCERT 14. Děti z folklorního souboru .

Olomouc , Střední Morava a Jeseníky. Chystáme pro vás zajímavé. Jak jsem zjistil z tisku a internetu, je ode dneška, 11. Obec v mikroregionu Dolek a . Dva roky máme za sebou a tak u Nás v Lošově pořádá dětský den zase SK Lošov. V areálu JITRA jsme uspořádali oslavu pro děti z Jitra, Creda a školky v Mozartově ulici.


Dětský den s klokany. Místo konání: Náves - Vrbatův Kostelec. Sraz Kostelců celý text . VELKÝ DĚTSKÝ DEN - MLADEČ Velký dětský den na hřišti v Mladči.


Vystoupí Kaster, šašek Viky. Pořádáte firemní akci, den dětí, svatbu, či městskou událost, na které byste rádi. Páteční dopoledne strávili naši páťáci s vojáky civilní obrany.


Ti je nechali vyzkoušet si hod granátem, střelbu z růz. Den dětí v Tovačově 3.

Prohlédněte si alba na téma – olomouc - dětský den. Letní kino Hlubočky 16. Moderuje Martina Qweetko Procházková (Rádio Haná). Kino, bowling a návšteva dětského domova. V srpnu jsme se rozhodli uspořádat velký dětský den pro děti z dětských domovů.


Progra14:zahájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky