pondělí 27. srpna 2018

Cena pšenice za kg

Cena pšenice za kg

Produktna berza Novi Sad: kukuruz 15. Berza u Čikagu: kukuruz . Slaba ponuda pšenice i ponuda po višim cenama u odnosu na poslednju. Otkupna cena za kilogram pšenice biće dinara. Vlada Srbije će na sednici u četvrtak, 4. Količinski promet je uvećan za 28, a finansijski 31.


Cena pšenice za kg

PDV-om), što je za niža cena u odnosu na. Volně vážená nebo po kg. Upozornění: poslední kus skladem! Datum dostupnosti: Poslat příteli . Nové inzeráty e-mailem. Prodám pšenici Cena 4Kč za metrák.


Odběr možný: kg pytle ne. Uvedena cena za balení kg vč. Přepravu tohoto zboží nezajišťujeme.


Cena pšenice za kg

Buďte první, kdo napíše . Cena pšenice na berzi kretala se od 1do 1din bez PDV-a, foto pixabay. Nakon niskog obima trgovanja tokom septembra, prva nedelja . Trenutna otkupna cena na tržištu je oko dinara po kilogramu, tako da bi državna nabavka za robne rezerve mogla da stvori novu dinamiku. Upišite Vaše rezultate prinosa za semena pšenice i pročitajte iskustva ostalih. Prodam večjo količino očiščenega semena Ajde primerno za moko in. Saković je za Betu rekao da je kilogram pšenice za stočnu ishranu u februaru koštao dinara, a sada 1do 1dinara za kilogram , . Cez 4tisíc užívateľov za deň.


List inzerátov Galéria 1-inzerátov z 3 Cena. Kupovinom minimum 1kg Selsem semenske soje fizičko lice dobija LUKOIL – DELTA. Konačna cena suncokreta 2dinara, za soju se očekuje 3 kukuruz 15. Zaliha ima i kod kukuruza , a očekuje se i dobar ovogodišnji rod pa će to . Ministar poljoprivrede, šumarstva i . Poljoprivrednici traže dinara za kilogram pšenice. Na tržištu cena novog roda je dinara, dok se prošlogodišnji rod na berzi plaća 25 . Stojićević Izvor: Boom 9 Večernje Novosti.


Cena pšenice za kg

Cena za kilogram pšenice dinara?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky