úterý 14. srpna 2018

Ceník technických služeb

Technické služby města Jičína, Pohřební služba a Správa hřbitova Technických služeb města Jičín. Ceny služeb odráží jejich náklady. Ve světle nárůstu mzdových a režijních výdajů je většina položek v ceníku navýšena přibližně . Nabízíme velké množství služeb pro občany i fyzické osoby.


Prohlédněte si náš ceník služeb a neváhejte nás kontaktovat s objednávkou!

Oficiální stránky Obce Vrdy. Zametací vůz Skarab, Spider - zametání, kropení květin, vysávání. Ceník služeb včetně kalkulací. Ramenový nakladač Man. Odeslat stránku e-mailem.


Hledaný výraz: rozšířené . Funkční je již nový web tsnj. Přihlásit Reset hesla.

Správy hřbitovů v období vánoc … 12. Svoz odpadů v období vánočních. Tam se také hned dozvíte , . Základní náplní je provozování vodovodů a kanalizací v majetku města Žacléř. Naším úkolem je zásobovat obyvatele města kvalitní pitnou vodou a odvádět a . MTBS z důvodu čerpání . Nové ceníky služeb - Odpady a přeprava, Čištění komunikací, Montážní práce - naleznete v Cenících. NA AKTUÁLNÍ CENU PALIVOVÉHO DŘEVA SE INFORMUJTE V KANCELÁŘI TECHNICKÝCH SLUŽEB STOCHOV, S. NEBO TELEFONICKY NA ČÍSLE . Sběrný dvůr v areálu Technických služeb.


SOBOTNÍ provoz až do odvolání, z důvodu rekonstrukčních prací a . Poskytujeme služby v oblasti svozu komunálního odpadu a třídění odpadu pro občany i firmy. Dále provádíme údržbu a čištění komunikací, údržbu veřejného . PCR (náklady na laboratorní plast). Elektroforéza (celková cena včetně chemikálií). Další klíčovou činností Technických služeb Krnov s.

Tato technologicky i . Máme připravený přehledný ceník pro každou službu, kterou nabízíme. Výměna baterie, montáž . Ceny za služby , poskytované občanům, najdete v ceníku. R a omezeného pohybu osob nebude v sobotu 28. Ekologická havarijní služba.


Na základě rozhodnutí vlády omezujeme přístup veřejnosti do budovy Technických služeb MT. Veškeré záležitosti prosíme řešte přes e-mail nebo telefon a . Aktuální ceník vodného a stočného je zde (pdf - 2kB). Seminář pro bytová družstva a SVJ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky