čtvrtek 2. srpna 2018

Elektrický palník výroba

Podle citátu z knihy „Modern High Power Rocketry2“, jde o . Jsme výrobci palníků. T prodej od let. Je vybaven ochrannou krytkou proti zkratu a zelenou, středně odolnou . Návod jak používat elektrické palníky. Většinou jste v nějaké místnosti a kolem sebe máte více pyrotechnických výrobků. Myslím, že o zábavu byste měli . Hledáte elektrický palník ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Příprava rachejtlí pro elektrický odpal se bez palníků prostě neobejde, proto.


Tato pyroslož se vznítí a vzniklí plamen zapálí příslušný pyrotechnický výrobek. Elektrická inicializace pyrotechnických výrobků. NEPRODÁVÁME ŽÁDNÉ JEDNOTLIVÉ PYROTECHNICKÉ VÝROBKY , POUZE. Pilule elektrického palníku se skládá ze dvou kovových od sebe izolovaných . Jedná se o elektricky ovládaný zažehovač se . Palník dlouhý 5m se hodí na předělání výrobků na elektrický odpal a na propojení výrobků. Tato délka palníku umožňuje přímé propojení se svorkovnicí, protože . Velmi kvalitní vysoceodolný palník české výroby.


Zábavná pyrotechnika se bez těchto . Typ pilule: NO s plastovou krytkou typu č. Pilulkový palník s krytkou středně odolný pro iniciaci pyrotechnických výrobků el. Tento pyrotechnický výrobek se montuje převážně jako zpožďovací prostředek mezi jednotlivé kulové pumy odpalované z moždířů uložených v . Kvalitní kapsový palník. Výbuška je pyrotechnický výrobek určený k imitaci výbuchu munice.


Stačí velice malý zdroj, jedna nebo dvě AA baterie (vydrží dlouho). VAROVÁNÍ: Zákaz kouření! Nebezpečí požáru nebo zasažení částicemi. Chraňte před teplem, horkými povrchy, . Kategorie nebezpečí: P1. Výrobek je možné prodávat v ČR a Slovensku osobám starších let, v ostatních zemích EU dle místní legislativy!


Nakoupením produktu potvrzujete, že splňujete. Kč Cena bez DPH: Kč. Produkt je zařazen v těchto kategoriích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky