úterý 23. ledna 2018

Brokolice na másle

Uvaříme brokolici ve vodě s bujonem asi min. Z vody pak uděláme polévku. Strouhanku osmahneme na másle. Uvařenou brokolici narovnáme na talíř a. Vegetu lžíce strouhanky brambory rajčata na ozdobu.


Brokolice na másle Potřebujeme: 500g brokolice 80g másla.

V pánvi na středním plameni rozpusťte máslo. Přidejte čerstvou strouhanku s bylinkami a opékejte ji za stálého míchání dozlatova. Sejměte z ohně a přidejte. Poté jí na cedníku necháme okapat.


Cibuli oloupeme, drobně pokrájíme a na másle (oleji) osmažíme dosklovata. Pak k ní přidáme drobně . Varena brokolice na másle recepty, které budete milovat. Chutná je čerstvá, krátce opečená na oleji je dobrá do salátů, šetrně je . Do pánve přilijeme lžic vody, zakryjeme ji poklicí a při nejvyšší .

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou mrkev a lilek, brokolici a za stálého míchání krátce orestujeme. Vše podlijeme troškou vody, . Konzumace brokolice také podporuje látkovou výměnu a povzbuzuje. Na rozehřátém másle na pánvi osmahneme nakrájenou jarní cibulku, . Den předem naložený, opečený a na tenké plátky nakrájený hovězí roštěnec obložený spoustou zeleniny, kterou podusíme na másle.


Rychlovka z brokolice. Fotografie receptu: Výborná zapečená brokolice se sýrem. Na dno dáme plátky šunky, vrstvu brambor, vrstvu brokolice a zasypeme sýrem. Akorát místo brokolice se dávají žampióny opečené na másle. Je levná, univerzální a příprava zabere jen.


Potom ji vybereme děrovanou naběračkou, necháme odkapat a dáme ji na teplé místo. Jako příloha chutná i vařená nebo dušená na olivovém oleji nebo na másle. Povařenou brokolici nakrájíme na drobno.


Cibuli nakrájíme také na drobno. Brokolici můžeme smažit, zapékat nebo podávat s omáčkami jako . Rozkrájenou cibuli zpěníme na másle. Můžeme ji přidat do rizota.


Italové přidávají brokolici do . Tento pin objevil(a) Katherine.

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Z brokolice odkrájíme růžičky, košťál nakrájíme nahrubo. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, za stálého míchání zasmahneme mouku, zalijeme vodou, vložíme . Podáváme s chlebovými krutony nebo s bramborovými noky opečenými na másle.


Se sníženým obsahem laktózy. Pochutnejte si na tom, co je pro vás dobré a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky