čtvrtek 20. února 2020

Zelená voda v jezírku

Střih pohodlné siluety s efektním zapínáním na druky je zárukou originálního sportovně-ležérního kousku. Formát : elektronický PDF Není určen pro komeční využití! Není možné zakoupit na dobírku, ani odloženou.


Dámská lehká mikina s kapucí na zip. Mikina s kapucí , dlouhý střih světle šedý melír - bpc bonprix collection - koupit online - bonprix.

Návod na šití šatů s kapucí. Střih a návod na dámskou mikinu na zip s kapucí Šití, Filmové Plakáty, Blog. V tomto tutoriálu vám ukážeme, jak jak ušít kapuci – pěkně oboustrannou - na bundu nebo mikinu. V této šité kapuci nejsou viditelné žádné. Podívejte se na další z detailních videonávodů Prošikulky.


Jak ušít dětský kabátek. Střih NA mikinu posíláme mailem a lze vytisknout na A4.

DOPORUČENÝ MATERIÁL . Dávejte si pozor,aby oba díly kapuce byly zrcadlově. Tudíž obkreslíte střih , otočíte ho a znovu obkreslíte. Spotřebují méně látky , ale . Bundička má kapuci bez možnosti oddělávání, aby se neztrácela ve školkách a školních šatnách . Na triko z obálky střihu jsme použili: vzorovaný oboulícní úplet vyšší gramáže. Mikina Wendy je projmutého střihu , má klasický hlavicový rukáv, kapuci s překřížěním a asymetrické zapínání na zip s ozdobnou podsádkou, která není při.


Slazenger Chlapecká mikina na zips s kapucí. Dodá outfitu stylové oživení a zvládne dva trendy najednou: cool mikina s kapucí v módním oversized provedení. Podrobné informace o produktu. Pánská mikina s kapucí. Materiál: česaná bavlna předepraná proti srážení,.


Dámské, hřejivé, mikinové šaty ke kolenům. Kapuce , kapsa, kulatý střih. Zajímavý střih mikiny s kapucí a zipem umožňuje různé barevné kombinace podle Vaší kreativity.


Střih je vhodný jak pro děvčata, tak pro chlapce,.

Jediné neušité místo máme kolem krku. Záleží na způsobu vsazení kapuce do bundy. Pokud kapuci všijeme do stojáku límce, naměříme si délku . Libland Stahovací kvalitní lehká dámská bunda, s kapucí , pohodlný střih. Má odepínací kapuci se stahovacími šňůrkami a stoppery.


Kombinovat ji můžete v ležérně sportovním stylu, ale skvěle bude vypadat také s klasickými kalhotami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky