pondělí 24. února 2020

Rašelina 300l

Rašelina pro rostliny vyžadující kyselejší zeminu. Vrchovištní rašelina suchopýrorašeliníková, slabě rozložaná H- H zrnění - mm, 56-. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


V Horbachu mají balení 300l za cca 39-. Mají bohužel jen menší balení. Nabízíme balenou rašelinu litevskou - bílou. Jedná se o nejkvalitnější druh rašeliny.


Frakcia: 7-20mm svetlá a tmavá rašelina. Podporuje dobrý růst rostlin, bohatou . V povrchových vrstvách vegetujú predovšetkým rašelinníky ( Sphagnum). Z ich zvyškov rokmi vznikla rašelina. Vo vrchbých vrstvách rašelinového sloja je ľahká,. Pindstrup Orange univerzálny substrát 0-mm 3l.


Vo vrchných vrstvách rašelinového sloja je ľahká, nerozložená sphagnová rašelina. V spodných vrstvách je rašelina tmavšia. Při zlepšování půd smíchat až pytle (baly) rašeliny „bílé“ s původní zeminou na 1m2. Při sázení smíchat původní zeminu s rašelinou v poměru . Odebírat lze i Mulčovací . Balení: polyetylenové l, l, l, 1l, 2l, 3l Big bolest. Ano nekvalitní rašelina je právě nejčastěji příčinou přítomnosti škůdců jako.


Tento týden jsem koupil u Chládka pod vojenskou 3l litevské . Dostupná balení jsou Big Baly o objemu mnebo 250- 3l obaly. AGRO PROFI PEAT WHITE - rašelina bílá je vhodná k přípravě kvalitních pěstebních substrátů. Si myslím že opravdu čistá rašelina by zasmrádnout neměla.


Cena bez DPH, 2Kč, Dostupnost, Není skladem. Produkt již bohužel není dostupný . Pravá přírodní rašelina je vhodná na všeobecné zlepšení zahradních pů. Charakteristika:káď z plastu se zesílenou stěnou Vlastnosti:obje3l. Substrát pre záhradkárov, rašelina , mulčovacia kôra, keramzit, farebná štiepka. Substráty - dovoz a predaj vrchoviskovej rašeliny z Litvy, balenie: 2l, 3l , . Rekyva, SC is one of the biggest peat producers in Baltic region.


Company produces natural peat and professional peat substrates for both hobby and . Asi skusim rašelinu Soběslav-je to biela rašelina a je balená v 250l . Pre akvária od 2do 300l vody. Presná a veľmi jednoduchá obsluha zaručuje najvyššiu úroveň kvality a bezpečnosti. Výhody termostatických .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky