úterý 18. února 2020

Vrtalka cibulová

Jedná se o vystavený sortiment na ukázku. Bez originálního obalu. Ty bazary tady Mach se Studničkou prošli jeden po druhém a chytli se až v pátém ,. V seznamu byla zaškrtnutá motorová pila , kterou tu koupil Vilém Brodský, . Vyhledávání slova motorova pila , v našem bazaru.


Zobrazeno 0-inzerátů z 36. NAREX záruka spokojenosti a kvality. E-shop cena 9R motorová pila se pohybuje od Kč. Vykon kW,objem ccm. Velice silná,rychlá,výkonná pila.


Dekompresor, serizovatelne čerpadlo, magnesiove . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Bazar motorových pil. Elektrické, akumulátorové, benzinové motorové řetězové pily pro běžné hobby i . Vybírejte z 2inzerátů. Inzeráty motorova pila.


Všechna práva vyhrazena. Bezplatná inzercia, motorova pila. Vyberte si z množstva ponúk. Nová pila - vystavená na prodejně. Motorová pila SOLO 646- bazar.


Letos je tomu let, kdy Andreas Stihl založil ve Stuttgartu firmu na výrobu motorových pil. Již let jsou motorové pily STIHL nejprodávanější značkou na světě . Projděte si inzeráty prodam motorovou pilu na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Vrtalka cibulová

Pila je nová, nepoužitá. Mnohostranná, robustní pila s benzinovým motorem 6kW s . Formátovací pila SCM FORMULA S35. Lehká a výkonná pila druhé . Husqvarna 4motorová pila.


Elektrické motorové pily značky Dolmar jsou promyšlené do těch nejmenších detailů. Jsou neustále inovovány a disponují mnoha praktickými funkcemi, díky . Robustní stolní kotoučová pila (cirkulárka) by se měla skrývat v každé dobré domácí dílně. Pořád jsou totiž na různých bazarech k zakoupení staré cirkulárky a lidé si je i stále sami.


Vrtalka cibulová

Procházejte největší české bazary najednou. Elektrotechnika, starožitnosti, sekačky, motorové pily , nářadí všeho druhu, krbová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky