čtvrtek 13. února 2020

Spiraea vanhouttei

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Zemní výkopová fréza, Zemní fréza, Sněhová fréza bazar , Ruční fréza na dřevo,. Procházejte největší české bazary najednou.


Fréza na sníh DAKR Fréza na sníh DAKR ◦ . A Sněhová fréza HRM 56.

Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu , kartáč či radlici. Projděte si inzeráty prodam motor pudni na inzertním serveru AVÍZO. Mám nárok na nějaké dotace ? Dotací na lesnické činnosti je celá řada, zejména se jedná o finanční příspěvky.


PO-1 kultivátor pasivní KP- . Vyskúšajte: – hľadať len Půdní , fréza nebo janka. Jednoosý malotraktor) podobné pf jedná se o polní frézu.

Prodáváme půdní frézu AKR 152. Sháníte stroje za sníženou cenu? Sledujte naší nabídku bazarových. Obľúbené inzeráty Moje inzeráty Pridať inzerát.


Nabízíme k prodeji Wirtgen Fréza 2. Regionální bazar – Řemeslníci, služby. Kompletní rekultivace starých zahrad půdní frézou. Motorobot PF 6 půdní fréza , foto Dům a zahrada, Zahrada, zahradní . Půdní fréza Erskine Soil Conditioner Mini pro kultivaci svrchní vrstvy zeminy. Určeno pro smykem řízené. Zobrazeno - z položek.


Proma půdní vrták pro PGV-5- bazar – (poškozený obal) půdní vrták průměr 1mm, délka 8mm. DeWALT DW7tloušťkovací frézka. Bazar zahradní a zemědělské techniky.


Použijte bazar zahradní techniky.

Zpět na přehled rubrik. PRO REGISTROVANÉ SLEVA! Výběr příslušenství - lžíce o různých šířkách, půdní vrták.


Pařezová fréza Jansen (Německá kvalita)na odstranění pařezů,připojení za traktor . Do strategie firmy v rámci doplňkových služeb patří rovněž zřízení půjčovny stavebních strojů, stavebního bazaru a zprostředkovatelská činnost použitých strojů. Fréza 14xmm, válcová čelní pravořezná s válcovou stopkou, čsn (pn) 22 . Talířová lesní půdní fréza (hvězdice) Vhodná na přípravu vůdy před zalesněním, výborná práce s hvězdicí oproti pluhu, pohod (hydraulika) součástí hvězdice . Informace o stavebních strojích. Talířové půdní frézy TPF-1N za zemědělský kolový traktor jsou zavěšovány na tříbodový závěs traktoru. Tlakový olej pro pohon hydromotoru frézy je odebírán z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky