čtvrtek 27. února 2020

Plevele ve vojtěšce

Selektivní herbicid slouží k hubení plevelů v okrasných trávnících. Největší účinnost mají herbicidy při aplikaci na již vzrostlé rosliny ( plevele ),. Za plevel je považována jakákoli rostlina, kterou si pěstitel v trávníku nepřeje. Proto nacházíme letos mech v trávníku i tam, kde ještě nikdy nebyl. S jeho likvidací není potřeba otálet.


Jediný bezpečný a šetrný způsob je, aplikace postřiku.

Kdy je možné poprvé použít postřik proti plevelům v nově založeném trávníku ? S novým trávníkem většinou rostou . Mechanická likvidace plevelů. Kromě postřiků je však též . Tím nedostanou jiné rostlinné druhy prostor pro vniknutí do porostu. Zbavit se plevele v již založeném a pěstovaném trávníku není mnohdy . Rozšířené plevele v trávníku a systémový přístup k jejich.


Nechte se inspirovat! Trápí Vás plevele v trávníku ?

Chtěli by jste trávník bez květů pampelišky, sedmikrásky a dalších plevelů? AGRO Plevel v trávníku STOP je známý a oblíbený selektivní herbicid určený k likvidaci plevelů v. Vaše cena: 24Kč . Hned po jeho aplikaci lze trávník užívat, což u herbicidů aplikovaných postřikem nelze, anebo s velkým rizikem,” radí Jiří Janeček, produktový . Tyto herbicidy pomůžou v případě dvouděložných plevelů v trávníku. Trávníky agromanualshop. Ideální postřik na trávník pro lokální . WEEDEX - Nepřítel plevelů v trávníku. Růstová fáze plevelů: plevele olistěné, aktivně rostoucí.


Správný čas pro aplikaci postřiků proti plevelům v trávnících nastává, když už plevele dostatečně vyrostly a teplota zaručuje optimální účinnost postřiků. Postřik má větší efektivitu než použití konve. Měli byste použít selektivní herbicidy v jarních měsících.


Přípravek na hubení plevelů působí systémově - účinné látky pronikají přes . Na eliminaci plevele v okrasné zahradě je nutné používat takzvané selektivní postřikové herbicidy, které neublíží konkrétnímu druhu rostlin, ale . Lovela: Hubení plevelů a mechu v trávníku. Vyznavači trávníků na našich zahradách se v podstatě dělí na dvě skupiny: jedni preferují rozkvetlou louku a druzí . BL_Floria Likvidator plevele v travniku 1l (Bofix) (Produktový list, 84 KB) . Jedná se o přípravek který .

Unikátní přípravek s aktivní kapslí pro okamžité použití postřikem , obsahuje selektivní herbicid. Určený k likvidaci širokolistých plevelů v trávnících. Herbicidy můžete mít jak ve formě postřiku , tak jako posyp.


Existuje i trávníkové hnojivo, které již herbicidy obsahuje, takže vám ušetří práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky