neděle 23. února 2020

Maliny stromkové

Zejména maliníky Primocane jsou pro svoji. Kvalitné odrody malín dobre zakorené v črepníkoch aj voľnokorenné za výborné ceny. Táto odroda prekvapí svojim skorým zberom na začiatku jahodovej sezóny.


Plody sú jasnočervené, chutné voňavé. Trsy rastú do šírky preto sa odporúča väčší .

Oba druhy - jednouplodící a remontantní se pěstují - 8. Navyše na ich pestovanie nepotrebujete veľkú . Voňavé maliny patří mezi nejlahodnější letní ovoce. Pro trvalou plodnost je však nutné maliníky udržovat řezem. Jak prořezávat maliníky . Oba tyto rybízy můžeme pěstovat jako keřové nebo stromkové.


Stromkové potřebují pevný kůl k upevnění koruny. Hnojíme v předjaří před kvetením vícesložkovými hnojivy jako je NPK a Cererit.

Zaujímavá je zvláštna zlatožltá farba plodov tejto kvalitnej remontantnej maliny. Maliny mají zvýšené nároky na hnojivo. Malina červená remontantná „ZEVA 3“. Tovačov a Ostrožská Nová Ves, již dnes lze objednat. Růže: velkokvěté,popínavé, stromkové.


Máte nejraději červený, bílý nebo černý rybíz? Dále máme angrešty, rybízy ( stromkové i keřové) a maliny. Dřevěný plot lemují betonové truhlíky s jahodami. Dále tu najdete muškáty červené, surfinie a stromkové růže vzadu . Maliníky (lat.


Rubus idaeus) jsou dnes již běžně pěstovány v různých bílých, žlutých, růžových a červených barvách, v různých velikostech i chutích. Tento web používá cookies, které jsou nezbytné pro technický provoz webu a jsou vždy povoleny. Ostatní cookies, které zvyšují pohodlí při používání tohoto . Neboli nájdené žiadne položky. Největší oblibě se těší angrešty, rybízy, maliny , jahody, borůvky nebo.


LESNÍ BORŮVKA, keřová višeň a další. RYBÍZY a ANGREŠTY - stromkové i keřové. Jedná se přitom zejména o rybíz, angrešt, maliny , ostružiny, borůvky a brusinky.

Vybrat si můžete keřové i stromkové. Vyhovuje jim slunné . Na začátku října jsou nejdříve naskladněny růže a drobné ovoce - stromkové a keřové angrešty a rybízy, maliny atd. Z ovocných druhov pestujeme predovšetkým čučoriedky, maliny , stromkové ríbezle, figovník, stolové odrody viniča, liesku, zemolez, . Dále naskladňujeme jádroviny - jabloně a . A desítky druhů ovocných keřů - keřové i stromkové rybízy, rezistentní a beztrnné angrešty, maliny včetně stáleplodících, malinoostružiny, . Rakytník řešetlákový včetně samců, Kustovnice čínská, . NOVINKA - KONEČNĚ LÍSKA NA KMÍNKU ! Dostupnost: DOSTUPNÉ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky