středa 12. února 2020

Levandule munstead

Pojmenování získala na počest malého panství . Lavandula angustifolia Munstead - levandule. Rozmnoženo vegetativně. LEVANDULE MUNSTEAD BLUE. Polokeř se silně rozvětveným stonkem. Bylinné výhony jsou.


Levandule munstead

Ontdek ideeën over Tuinplanten. Kompaktní bylina s výrazným tmavě modrým květem, vyžaduje slunné stanoviště a propustnou lehčí půdu, v první zimě po . Tvoří husté a bohaté bochánky. Její květy patří k nejsytější modrofialové a sladce vonící. Hledáte levandule hidcote? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Květ: tmavě modrý – fialový se sladkou vůní.


Květenství: červenec – srpen. Pokud raději pěstujete klasickou trvalku levanduli lékařskou,. Kategorie: Trvalky a skalničky. Velikost kontejneru: K9x9x10. Dostupnost v ks: ks.


Levandule munstead

Rosea, Compacta, Folgate a Munstead. Number of products: 0. Oproti klasické levandule má navíc výraznější, tmavě zelené listy. Otužilý stálezelený keřík se stříbřitě šedými listy a tmavě purpurovými . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vyžaduje slunné stanoviště a propustnou lehčí půdu. Nádherná fialovo-modrá levandule s intenzivní vůní a zelenými listy. Skvělá jako voňavá obruba záhonů nebo podsadba k růžím, protože totálně odpuzuje mšice! Pouze osobní předání na mé adrese v Brně-Slatině.


Levandule munstead

Tento levanduový sirup je vyroben z tmavě fialové varianty levandule lékařské. Levandulový sirup Hidcote blue. Protože se složení esenciálních olejů levandule. Celá rostlina je silně aromatická. Kdo z nás by neznal levandule.


Asi nebude třeba tuto voňavou obyvatelku moderních i historických zahrad příliš představovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky