středa 26. února 2020

Miniinterupce cena 2018

Nosnost otvírače je až kg, zajišťuje otevření střešního okna až na cca cm. Garance kompatibility: automatický otvírač je . DS Technik, výprodej, pákové zavírače, zavírač křídek křídla vrat zacírače oken. Velmi praktický pákový zavírač malý pro zavírání a zajištění jednoho okna nebo malých vrátek. Náhradní píst k automatickému otvírači skleníkových oken s pákovým mechanismem.


Tento univerzální náhradní píst se hodí k většině automatických otvíračů. Pákový mechanismus zajistí díky své malé konstrukci uchycení i na okraj okna. Vysoce kvalitní pákový nástroj k otevření zavřených, ale nezamčených dveří s jakýmkoliv falcem.


Nástroj je zvláště účinný u bezpečnostních zámků s . Ruční mazací lis pákový s kovovou nádrží. Vybaven plnicím a odvzdušňovacím ventilem a dekompresním šroubem. Pracovní tlak: MPa.


Montáž pákového otvírače oken. Možnosti otevírání oken. Lineární pohon elektrické ovládání. Pákový systém pro sklopná okna je vyráběn v elegantním designu, který zajistí. Otevírací systém je vhodný pro všechny typy oken a dle potřeby je možný i . Kličkový otvírač oken , alternativa pákového otvírače.


Kličkové otvírače oken jsou určeny pro dálkové mechanické ovládání všech typů oken. Převod od kličky je . Jedná se o prodloužené odvládání pomocí páky horních (nadsvětlíkových oken ) při zavírání a otvírání. Nadsvětlíkové otvírače , jsou jakési prodloužené kliky pro . Solido pákový otvírač nadsvětlíků, hliník hnědý. Mechanické a elektrické otvírače oken. Potřebujete otevírat špatně dostupná okna ? Tyč k pákovému ovladači oken - GEZE OL90N je kruhového průřezu, průměru.


Systemy otvíračů oken a nadsvětlíků GEZE ovládané manuálně se používají ke . Dodáváme elektrické otvírače oken , světlíků a dveří, mechanické kličkové a pákové otevírání oken a nadsvětlíků, RWA - požární odvětrání CHÚC. Elektrický pákový pohon k otevření dveří a oken. Navíc je pohon vybaven integrovaným hlásícím kontaktem pro přímé zapojení dveřního otvírače.


K dispozici jsou doplňky pro nestandardní požadavky. Otvírač je vhodný pro okna s panty dole nebo nahoře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky