středa 24. října 2018

Saunarium havirov

Objevte Saunárium Havířov. U stadionu 2b, Havířov - Podlesí . Konečně to má úroveň. Báječný relax v sauničkách a profi.


Sportoviště Havířov - víceúčelová hala a venkovní kurty pro různé sportovní disciplíny a pořádání turnajů. Jumping a kruhový trénink. Příjem objednávek: (vrátnice). Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Zobrazit telefonní číslo.


Missing Mapbox GL JS CSS. Městská sauna Frenštát pod Radhoštěm. Hřebíkárna rekreační. Nabízíme: Finská sauna , Parní sauna , Tropická sauna. PO, ÚT, ST, PÁ, 15°° - °° hod.


Otevírací doba: ČT, 15°° - 21°° hod. SO, NE, 15°° - 21°° . Soukromá finská sauna s bazénem, na objednávku na tel. Ubytováni Luxor naleznete ve městě Havířov , v Moravskoslezském kraji.


Při koupi permanentky do fitcentra 1x vstup zdarma. Přijďte se také vyhřát do naší finské sauny, parní sauny nebo vířivky Whirlpool, . K dispozici je finská, parní či tropická sauna. Možnost využití vířivky. Byli jsme zde s prateli, vynikajici sauna s bazenem, vrele doporucuji, nadherna zahrada s detskym hristem, perfektni vyziti pro deti.


Rybolov (Mimo ubytovania). Sauna Wellness centrum Havířov. Lyžovanie (Mimo ubytovania). Kúpeľné a wellness centrum za príplatok. Jediné pozitivní na tomto podniku je příjemná a ochotna obsluha.


On a regular basis, sauna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky