pondělí 29. října 2018

Bílé jahody prodej

Bílé jahody chutnající po ananasu vyšlechtili v Holansku. Semena a sazenice - bílé jahody , nabídky - prodám, prodej , inzerce. Máme také ananasové jahody White Dream. Jahodník Aromas - semena.


Ze loni zakoupených sazenic už je přes mvelké políčko, . Plod je stejně velký jako jahoda , ale dužina a povrch jsou smetanově bílé a má červená zrníčka. Chutnají podobně jako ananas, ale chuť jahod mají také. Prodej v Ostrožské Nové Vsi. Velmi zvláštní atraktivní odrůda jahod vyšlechtěna v Holandsku.


Plody smetanově bílé s červenými zrníčky . Plodí větší bílé jahody , pokryté červenými jadérky. Mají bílou barvu a červená zrníčka. Výrazně voní a chutnají po ananasu, ale podobou . Chuť netradiční, exotická, výrazné aroma podobné ananasu. Latinsky: Fragaria sp.


Dopěstování sazenic trvá přibližně měsíce. Sazenice jahod zasíláme od poloviny března do vyprodání. Někdy se mu říká ananasová jahoda , neboť chuťové lehce připomíná tento tropický plod. Kč s DPH Není skladem.


Expedujeme v závislosti na počasí, od začátku března (jarní prodej ) a od konce. Vypěstujte si po mnoho let na svém balkóně zdravé jahody , je to velmi . Léčivé lesní jahody - Fragaria Vesca var. Nabízíme Vám semena kvalitních zahradních jahod FRAGARIA ANANASSA- odrůda. Dovoz sazenic jahod najdete již nyní u nás na venkovní zahradě. Rarita mezi jahůdkami.


Ve směsi s červenou jahodou vytváří. Jde o čtvrtinu vyšší prodeje , než jsou například v letních měsících červen – srpen. V této době jsou na regálech jahody z Egypta, Maroka či Španělska, české a . Sadba jahod pro novou výsadbu musí být naprosto zdravá, jahodníky si dobře prohlédněte zda netrpí různými virózami-pokroucené listy, bílé.


JAHODY ,MALINY a BORŮVKY SE ŠLEHAČKOU. JAHODA -Ananasová - bílá , je zralá, když je plod zcela bíl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky