pátek 12. října 2018

Hoya rostlina

Seřezávání jí nesvědčí. Love this beautiful variety. Prodám - HOYA VOSKOVKA MASITÁ pokojová pnoucí rostlina , lokalita Jesenice u Prahy. Nabízím rostliny této známé.


Nejodolnější pokojová rostlina. Přežila všechny mé „pokusy“ v mé nevelké a stinné .

Hoya carnosa je kytka absolutně nezmarná, vitální. Bohužel dnes už se jako pokojová rostlina téměř nevidí. Pojďte si s námi připomenout velmi odolnou rostlinu, které vás i při minimální péči . Poměrně nenáročná rostlina. Neodstraňovat po odkvětu květní stopky, protože podobně jako u oleandru, z nich vyrostou nové květy.


Na trhu jsou kultivary . Plant Ideas to Beauty Your Small Home. Produkce nektaru a voňavých látek tak probíhá během noci, zatímco přes den rostlina odpočívá. Na zimu jest tato rostlina choulostivá, pročež se vysazuje ven až ke konci m.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Přesazování: Čím je rostlina starší, tím méně přesazujeme. Rostlina vůbec známá a velmi oblíbená. Z pravidla druhým rokem po přesazení nekvete.


Průvan: V době květu jsou rostliny citlivé na průvan - . This Pin was discovered by Martina K. Hoya neboli voskovka je popínavá rostlina , výhony navedeme na oporu ( bambusový žebříček, drátěný kruh apod.). Pěstujeme ji celoročně jako pokojovou. Hledejte obrázky na téma Hoya. Cena: 20Kč včetně.


Hoya kerrii (Sweetheart Hoya ) is a slow-growing, semi-succulent plant with perfectly heart-shape bright green leaves that emerge on. World of Succulents Hoya. Zdroj pinu gardeneersadvice.


Popis: Pochází z Austrálie. Popínavá rostlina , která se . Masité listy připomínají svým vzhledem sukulent - a vlastně je. Její listy jsou sytě zelené, lesklé, dužnaté a mohou být nepravidelně světle skvrnité.


Voskovka by měla kvést každý rok, má pak . Otostemma lacunosum (Blume) Blume.

Ekologie: Epifytická popínavá rostlina rostoucí v tropických lesích se střídáním . Growing Hoya Kerrii: How To Care For Sweetheart Hoya. Hoya Kerrii (Sweetheart Hoya Plant) tropical succulent vine, distinctive heart shape, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky