pátek 12. října 2018

Malus povinné ručení

Pojišťovna je povinna jej vystavit, ukončujete-li smlouvu na povinné ručení. Nebo si můžete nechat bonus zdarma zjistit u nás. Ověříme Vám nezávazně cenu . Jak uplatnit “bonus” při. Pojmy bonus a malus jednoduše znamenají výhodnější nebo naopak méně výhodné podmínky spojené s platbou povinného ručení. S každou zaviněnou dopravní nehodou se naopak pojistné navyšuje . Příklad z praxe, jak jsem to řešil já.


U povinného ručení a havarijního pojištění se velmi často uplatňují bonusy a malusy. Věděli jste, že svou opatrností na silnici můžete ušetřit na ceně povinného ručení ? Každý rok bez nehody vám totiž pojišťovna . Výslednou cenu povinného ručení mohou ovlivnit i motoristé svým způsobem jízdy. Poskytují bonus, tedy slevu . Bonus a malus u povinného ručení. Malus je přirážka k základnímu pojistnému účtovaná pojišťovnou v případě, že rozdíl doba bezeškodního průběhu (viz bonus) vyjde záporná.


Jezdíte-li bez neho získáte bonus na povinném ručení , na druhou stranu způsobíte-li havárii Vy, připočítá se Vám k ceně povinného . Povinné ručení malus. Výši pojistného u povinného ručení může velmi výrazně ovlivnit systém bonusů a malusů. Paradoxně celá pětina motoristů vůbec netuší, . Nastane-li tento stav u klienta, pak ve výsledku zaplatí vyšší pojistné (tj. bude mít např.


Malus povinné ručení

povinné ručení dražší oproti klientům, kteří nebourají). Nejčastěji se používá u povinného ručení. Nejvýhodnější nabídka pojištění od profesionálů. Co je bonus a malus ? Tyto (možná složitě znějící) termíny popisují zcela elementární zákonitosti vztahu mezi vámi a pojišťovnou, nabízející (nejen povinné ) . Samozřejmě existuje i opak bonusu, což je malus.


Jde o přirážku k základní sazbě povinného ručení. Tato přirážka je vedena za to, že pojišťovna za viníka . Dva pojmy, které výraznou měrou ovlivňují cenu povinného ručení. Kdy získáte bonus, kdy očekávat malus a jak předejít . Za každou pojistnou událost v posledních letech se pojistné navyšuje o a za.


Zjistěte co oba pojmy znamejí. Pojišťovny samozřejmě nabízejí slevy za bezeškodní průběh a klient díky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky