pondělí 22. října 2018

Krásnoočko velkokvěté

Pochází z travnatých plání . Květy mohou být jednoduché i plné, . Tvoří menší trsy, které zaplňují místa před keři nebo v záhonech. Letničky abecedazahrady. Krásnoočko snese plné slunce i přísušky, je .

VZRŮST, nízká trvalka. SunKiss je americká odrůda krásnoočka velkokvětého s opravdu velkými . Kompaktní bohatě kvetoucí trvalka se zářivými žlutými květy s výrazným červeným očkem. Jedná se o jedno z nejčastěji pěstovaných krásnooček. Kvete od srpna do října.


Mívá ze všech druhů největší květy. Hodí se zejména jako .

Daří se mu na slunných místech s dobře propustnou . KRÁSNOOČKO VELKOKVĚTÉ. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Celé rostliny tvoří kompaktní kulaté keříky.


Coreopsis grandiflora „Heliot“. Exoticky půvabná trvalka s . Tento kultivar dorůstá výšky. Výška v květu je 25- . Má z krásnooček největší květy a tvrdí se, že je nejpěknější. Trvalky, které rozzáří vaši zahradu a sucho zvládnou s noblesou.


V zahradách se nejčastěji pěstovalo krásnoočko velkokvěté. Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Rosopsida - vyšší . Flóra České republiky, mapy rozšíření a vlastnosti rostlinných druhů. Vegetační jednotky ČR, jejich popis, mapy a druhové složení.


Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu.

Popis: středně vysoká trsnatá trvalka, kvete červen-srpen. Je vhodná do smíšených trvalkových záhonů nebo větších nádob. Prosperuje v hlinitopísčité půdě, toleruje mírný přísušek a je plně.


KONTEJNER 9X9CM - rostliny v kontejnerech lze sázet po celou sezónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky