středa 24. října 2018

Isetos pouzdra

Další stránka iPhone Smart Battery Case - Black iPhone Smart Battery Case - Black. Pad Smart Cover - Pink Sand. Kdekoliv iPad Smart Cover - Pink Sand. Aquapac jsou vodotěsná pouzdra pro iPhone nebo iPad. Přes obal můžete vše lehce ovládat a zároveň dělat skvělé fotky.


SETOS webinář s Honzou Březinou . LifeProof NUUD může pomoct. Apple kožené pouzdro Folio na iPhone Xs Max - (PRODUCT)RED. Prodám měsíc používané originální černé kožené pouzdro na iPhone XS. Prodávám včetně originálního balení a plastového pouzdra.


Prodám original červené pouzdro na Apple iPhone používané jen. Pouzdro je ve skvělém. Pokud máte po ruce bezdrátové nabíjecí pouzdro AirPods Pro, odklopte víko. Na vnitřní straně v horní části nalevo byste jej . Může být také pěkným módním doplňkem. Většina dnešních mobilních telefonů.


ZDARMA K TELEFONU přidáOriginální kožené pouzdro iPhone. V nejvyšší nabízené konfiguraci kupován v iSetos v Praze za 2679-. Na iSetos mají samozřejmě odstínů hned několik.


V balení k nim je i praktické pouzdro , do kterého se složí raz dva. Přidám k němu flipove pouzdro modré barvy, kryt na záda +…. Telefon zakoupen osobně - iSetos (Chodov-Praha) Telefon nemá známky opotřebení - bez .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky