úterý 16. října 2018

Puklice na citrusech

Teakový olej na dřevo. ASTRAOIL TEAK - Dub bahenní T14. Olej na dřevěné fasády. Masivní dřevo - zkratky - písmenné značky názvů dřevin:.


SMO ( SO), dub bahenní , DBB, jabloň lesní, JB.

Hrany, lišty a lepidla Chemie (lepidla, tmely, pěny, silikony) Voskové oleje na dřevo OSMO 0Spec. Terasový olej v odstínu bahenní dub slouží k ochraně a údržbě dřevěných teras,. Povrch AT Povrchová struktura.


Klikněte pro zvětšení. Vyvinuté pro individuální požadavky mnoha druhů ušlechtilého a jehličnatého dřeva ! Bezbarvé nebo transparentní, polomatné, k použití venku. Ořešák černý má dřevo tmavě hnědé, někdy dokonce až fialové.


Dubů je pět druhů: bílý, černý, červený, španělský a bahenní.

K dalším druhům patří severoamerický dub červený (Quercus rubra) a stejně krásně na podzim zbarvený dub bahenní (Quercus palustris) s nádherným do . Nabízíme materiál ze subfosilního dubu z období 4. Dostupnost: dodání do týdne. Staňte se jedinečným . Mikroporézní, ponechává dřevo dýchat a omezuje praskání a bobtnání dřeva. Odolný vůči vodě, povětrnostním podmínkám a UV záření.


Nepraská, neloupe se,. Dřevo dubu je let proschlé na vzduchu ! Mimo Wengé je vhodný i francouzský ořech, tmavý „ bahenní “ dub a probarvené dřevo Koto. Výše zmíněné druhy dřev jsou pouze výběrem z mnoha různých . Jeho vzhled se blíží dřevu zkamenělému. V tomto prostředí bez přístupu kyslíku je dřevo chráněno před rozkladem a jedná se o počáteční fázi fosilizace dřeva a kdyby tento proces pokračoval další miliony. Bukové a jasanové fošny.


Obchod barev TEKNOS - GORI Specialisti na povrch dřeva Dlouholetá tradice a jedinečná kvalita. Kamenná prodejna a odběrné místo ve Varnsdorfu. OSMO Terasové oleje - přírodní olej na terasy 5l - 0Dub bahenní.


OSMO Speciální olej na dřevo : 0terasový olej dub bahenní (5l).

Thermo dřevo olej, přírodně zbarvený. Vzorek - Osmo terasový olej bahenní dub 021.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky