pondělí 15. října 2018

Jazykové kurzy ostrava poruba

Jazykové kurzy ostrava poruba

Akreditovaná jazyková škola. Nabízíme jazykové kurzy pro firmy a veřejnost: skupinové, individuální a intenzivní - angličtina, němčina, francouzština,. Jazyková škola - Eschola, v. Vyberte a objednejte si jazykový kurz online. Ostrava Poruba (Poruba). Tradice a záruka kvality – jsme největší jazyková škola v regionu.


Jazykové kurzy ostrava poruba

Vyzkoušejte ukázkovou hodinu zdarma. Lektor může také dojíždět za . Nabízíme skupinové, individuální a intenzivní jazykové kurzy pro firmy i veřejnost. Zajišťujeme pomaturitní studium, překlady, tlumočení, přípravu k jazykovým . Kurzy angličtiny, němčiny, španělštiny a polštiny.


Stačí si vybrat z nabídky našich kurzů. Jsme jazyková škola a vzdělávací agentura spojující výuku anglického jazyka , soft skills v angličtině a koučink do . Doporučuji všem, kteří se rozhodnou naučit cizímu jazyku. Kurz se ubírá částečně mým směrem.


Letní jazyková soustředění (i s možností levného ubytování) - jedná se o prázdninovou. Přípravné kurzy ke zkouškám - anglický jazyk - 2. PROTEXT) - Nastoupila jsem do důchodu a najednou jsem se cítila na vedlejší koleji. Jedna z nejstarších jazykových škol v ČR nabízí jazykové kurzy pro veřejnost i firmy.


Nabízíme individuální, skupinové i firemní jazykové kurzy pro dospělé i děti. Vyučujeme anglický, německý, italský, španělský, ruský jazyk , maďarský. Nabízíme intenzivní týdenní, dvoudenní a odpolední kurzy jazyků v moderním.


Jazykové kurzy ostrava poruba

Nově nabízíme jazykové kurzy v zahraničí. Nabídka výuky: Nabízím kurzy španělského jazyka. Kurzy španělštiny pro děti od šesti let zábavnou formou her a písniček a kurzy. Z důvodu vyhlášení nouzového stavu vládou České republiky POZASTAVUJEME PŘÍPRAVNÉ KURZY k přijímacím zkouškám a RUŠÍME AKTIVITY PLYNOUCÍ Z . Hodiny ve skupinkách jsou skvělé, naše skupinka je velice zábavná, hodně jsme si na sebe za tu dobu zvykli. Výuka anglického jazyka formou konverzace formou one-to-one nebo pomocí Skype.


Výuka: - angličtina, anglický jazyk. Překladatelské služby. Právnické fakulltě UK, zkušenosti s výukou . Nabízím výuku anglického jazyka , hodiny konverzace a doučování zábavnou a moderní formou. Jsme soukromá bilingvní škola s výukou předmětů v českém a anglickém jazyce již od 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky