středa 21. února 2018

Popínavá růže oranžová

Popínavá růže oranžová. Zářivě žlutá pnoucí růže , která se postupně zbarví do krémově žluté barvy. Oranžovo -červená růže s . Pnoucí růže dosahující výšky 2-3m, květy menší oranžové barvy, lehce vonné, opakující kvetení od léta až do pozdního podzimu, vhodné jsou především k . Obrovská oranžová keřová růže. Počet kusů v balení:ks. Tato keřová, hojně kvetoucí růže.


Druh: Pnoucí růže Kordes. Vynikající novinka ve skupině pnoucích růží. Upoutá pozornost množstvím svítivých oranžovo - . Amadeus je moderní a velmi odolná, luxusní popínavá růže od Kordese.


Její barva je sytě oranžová v poupatech, měkce oranžová s lososovým nádechem po. Růže pnoucí CAP HORN - oranžová - Růže Cap Horn je zajímavá odrůda s oranžovými květy. Květy jsou plné, velké 8-10cm a jemně voní.


Dorůstá výšky do 4m . Mutace oblíbené Westerland s fantasticky meruňkově oranžovými květy. Zdravá, pevné výhony. Na vhodném místě ji lze vést i jako pnoucí. Pestrá kolekce voňavých, bohatě kvetoucích pnoucích růží v květináčích.


Zasíláme silné, odolné sazenice do každé zahrady. Bohatě kvetoucí růže s nádhernými aromatickými květy oranžové barvy s růžovým nádechem. Parametry a vlastnosti. Barva květu, oranžová. Doba kvetení , VI - IX.


Okvětní plátky jsou růžově oranžové a jsou uloženy do bohaté růžice. Tuto odrůdu můžeme řadit jak k půdopokryvným, tak k. Tato impozantníkeřová růže , dosahující výšky . PROSTOKOŘENNÁ ROSTLINA. Překrásná růže oranžové barvy naroubovaná na kmínku o vel. Růže stromková - oranžová , kontejnerovaná!


Rosa sunrise - pnoucí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky