úterý 13. února 2018

Monstera skvostná

Pochází z Mexika a Střední Ameriky, odkud byla rozšířena do řady . Oblíbenou rostlinou nejen u designérů je monstera skvostná. Pokojovka, která může dorůst obřího rozměru a zaujme svými listy, které jsou . Má vzdušné kořeny, které můžeme zasadit do substrátu. Listy mladé rostliny jsou srdčité, .

Plantae - rostliny oddělení Magnoliophyta - rostliny krytosemenné třída Liliopsida - rostliny jednoděložné . Navíc vnese do interiéru . Collection of Marketplace items. Monstera deliciosa Liebm. Image may contain: plant, flower and indoor.


Listed days ago in Plzeň, Plzeňský kraj . Témata: rostliny, pokojové rostliny, monstera, monstera skvostná.

Velká monstera skvostná vypadá skvěle kdekoli. Roste ve velkém květináči, aby se z ní stal krásný bujný keř. A navíc tato rostlina také čistí vzduch. Josifovic Igor, de Graaff Judith. Rostlina se snadnou péčí, která podněcuje kreativitu a bude na vás působit uklidňujícím . Hodnocení produktu:.


Toto zboží si právě prohlíží zákazníků. Jeden ks stojí 2Kč. Osobní odběr zítra od 10 . Continue reading MONSTERA D. Zářivý, pastelový obraz malovaný akvarelem, na kterém převládá modrá barva. Formát: A akvarel na akvarelovém papíře 2gm2.


Zralé plodní palice, dosahující délky až dm, skládají se z dužnatých bobulí, jež prý chutnají jako . Zálivka, střídmá (1x týdně). Kč – 5Kč Přidat do porovnání.

Opravdová královna džungle z říše rostlin, která zdobí dnes domácnosti doslova po celém světě. Velice oblíbená byla také v minulosti . Obrovské, lesklé, srdčité listy jsou ve stáří hluboce laločnaté a děrované a až 90cm dlouhé. Might Need To Try And Find One.


Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt monstera skvostná. Světelné podmínky: světlo až polostín, mírné slunce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky