středa 21. února 2018

Kdy vysévat ačokču

AČOKČA (Cyclanthera pedata) papriko-okurka semena. Liánovitá rostlina, která potřebuje pro svůj růst dostatečně vysokou oporu. Plody podobné malým . Výhodou větších plodů je, . Bujně rostoucí papriko-okurka. Ačokča - papriko-uhorka - zelenina čo lieči.


Malé se dají celé jíst. Tento pin objevil(a) Jana Prochazkova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Pěstuje se pro své plody, které připomínají něco. Důvodem je to, že ačkoli vypadá jako paprika, chutná spíše . Zralá semena jsou tmavě hnědá až černá a nedají se rozkousat.


Je proto vhodná pro městské zahrádky s . Hradec Králové, cena 25Kč, od Veronika Vancová na Sbazar. Rostliny, sazenice a semena. Před konzumací je však třeba z nich vybrat tvrdá semena , kterých . Obří ačokča , mexická papriko- okurka - semena.


Pochází z Jižní Ameriky. Pojmy: semena , okurka, ačokči. Dárci mohou věnovat i přebytky ze . Botanicky se tahle užitečná rostlina česky jmenuje skutečně ačokča. Pěstování je velmi jednoduché, semena jsou již běžně v prodeji, . Jmenuje se ačokča , odborně cyklantera (cyklantera pedata), lidově se jí říká paprikookurka. Semena předpěstováváme podobně jako např.


Uvnitř se nachází nejedlá tvrdá černá semena. AČOKČA - Uhorko-paprika Rastlinu možno pestovať všade tam, kde sa darí melónom, uhorkám a tekviciam. Ide o lianu, ktorá potrebuje pre . Balení obsahuje semen. Popis: Jednoletá léčivá liána, která se pěstuje především kvůli svým jedlým a chutným . Je nenáročná na pěstování. Má ráda polostín a místo někde u plotu nebo s oporou.


Lusky ačokči rozkrojíme a vydlabeme semena. Listy lze použít na špenát. Vyzrále plody ačokči v sobě navíc ukrývají tvrdá černá semena ( ačokča je po dozrání dutá).


Nabízíme dobře vyzrálá, zdravá, semena , objednejte včas. Cena: 20Kč 10ks semen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky