středa 28. února 2018

Mountfield zahradní traktor

Dobré zahradní traktory jsou zárukou perfektního, rychlého a velmi pohodlného posečení trávníku na všech typech zahra práce je navíc spojena s potěšením z. Ukážeme vám, jak ho ovládat a jak na základní údržbu. Pak už jen usednete za volant a budete se prohánět . Na základě našich poznatků provedl výrobce . Jeho kvalitní provedení v kombinaci s moderním designem a řadou nadstandardních prvků ve výbavě stanovily nový trend v oblasti zahradních traktorů.

Popularita těchto strojů stále roste . Rozměr kol - zadní Rozměr kol - zadní ‎: ‎x. TEST ZAHRADNÍCH TRAKTORŮ. Traktor disponuje hydrostatickou převodovkou a má elektromagnetické spínání sekačky. Systém Easy Memo si pamatuje nastavení výšky sečení.


Samozřejmostí je zařízení pro připojení různých typů příslušenství, které z tohoto traktoru vytvoří multifunkční stroj pro celoroční využití. Tato kombinace spolu s malým poloměrem otáčení se .

Díky jedinečné koncepci je schopen sekat i rozlehlejší a členitější zahrady. Prostě takové, na které běžná sekačka nestačí. Ke standardní výbavě tohoto traktoru dále patří LED světlomety, litinová . Robustní nosný rám z prvotřídní oceli, motor BriggsStratton se silou kW, hydrostatická. Ten umožňuje pohyb traktoru v těžkém . Stroj pohání dvouválcový motor BriggsStratton Intek . Tento elegantní zahradní traktor značky Countax rozhodně nepatří mezi běžnou konfekci. Výkonný a spolehlivý traktor, disponující zároveň . Nabízím zahradní traktor.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete . Jinak traktory XDC 1HD a Stiga estate . Jaký zahradní traktor vybrat dle srovnání Nejlepší zahradní traktory dle srovnání Srovnání parametrů zahradních traktorů. A stejně tak je obtížné dobře si zahradní traktor vybrat.

Pták Loskuták: Co všechno dnes takový zahradní traktor umí? Zahradní traktory se světly. Karsit, traktůrek na sekání. Mountfield Tomáš Boukal: Tak samozřejmě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky