středa 11. července 2018

Zimní jabloně

Zimní jabloně

Jabloň RAJKA je zimní odrůda s vysokou, brzkou plodností. Plody jsou velmi atraktivní, zelenožluté s červeným krytím. Dužnina ma sladkou chuť a je velmi . Chutná jablka zimních odrůd jabloní můžeme uchovat dlouhé měsíce, některá vydrží až do dubna. Právě říjen je ideální doba pro výsadbu . Posíláme jen prostokořenné stromky a drobné kontejnerované ovoce.


Zimní jabloně

Okrasné keře a stromy neposíláme. Odolnost: Stromy jsou středně citlivé k zimním mrazům. Rovněž v době květu bývají středně poškozovány pozdními jarními mrazíky. Strupovitostí netrpí, proti padlí . Dužina je krémová, jemná s chutí sladce navinulou, aromatickou.


Dodáváme prostokořenný stromek. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice . AMPION - raně zimní jabloň (MM106) prostokořenný stromek. JONAGOLD - zimní jabloň (MM106) prostokořenný stromek empty.


Vzrůstnost stromu je střední, typ rozvětvený, habitus rozložitý. Plodnost na krátkém i středně dlouhém obrostu. Plod středně velký až velký . Bohemia jabloň je zimní odrůda s velkými, šťavnatými plody. Jablka zimních odrůd sklízíme v září až říjnu.


Zimní odrůdy jabloní. Konzumně dozrává v listopadu. Gala Must, raně zimní odrůda. Je vhodná spíše pro velmi dobré podmínky.


Zimní jabloně

Jabloně jsou v naší republice stále jedním z nejrozšířenějších druhů ovoce. Rozlišujeme je podle doby zrání a využití, a to na jabloně letní, podzimní a zimní. Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz. Zraje v polovině září,vydrží do února. Zahradnictví, zahradní centrum.


Strom roste bujně s množstvím krátkých . Vyhledávání podle parametrů. Ceny, Názvu, Doporučujeme. Atraktivní odrůdy pozdních zimních jabloní do vaší ovocné zahrady.


Zimní jabloně

Objednejte si už dnes a vychutnejte si chutné plody z vlastní zahrady. Rychlé dodání, skvělé . Klasická tržní zimní žlutá odrůda jabloně se sladkou chutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky