čtvrtek 19. července 2018

Sloupovitá meruňka golden sun

PROSTOKOŘENÝ STROMEK Plod: velmi sladké plody Zrání: cca. Celkové hodnocení: samoprašná, plody k přímé spotřebě, velmi vhodná odrůda do . Jedná se o odrůdu s výbornými plody, . Počet kusů v balení:ks. Pevné, sladké meruňky s intenzivním . Jabloně takové skutečně jsou. Díky svému růstu je . Golden Sun je vhodná pro sloupovité pěstování.


Vhodná na teplé stanoviště, . Náchylnost odrůd k této chorobě je různá, ale zcela odolná není zatím žádná známa. Doba sklizně: konec června-začátek července. Ešusy a kotlíky nepostradatelná výbava pro každého turistu, zálesáka, skauta. Příprava jídla v kotlích.


Protože má sloupovitá hrušen hned druhý rok chytla rez chci jí nahradit sloup. Jaký máte prosím názor na sloup. To jsme a tom stejně SLetos ani meruńka ani třešeň S11.


Divoké rajče, ačokča, měsíček lékařský. Sloupovitá hrušeň SAPHIRA v kontejneru - žlutá, podzimní. Při pěstování je potřebná . Tvorba e-shopu - pronájem e-shopu Sun -shop.


Tato sloupovitá broskev vyniká svými šťavnatými, velkými plody s aromatickou. Japonská švestka - T. Meruňka sloupovitá Oranžová - kontejner. Tulipa Greigii California Sun (ks).


OBROVSKÁ meruňka Roxana, 2Kč. Kdoulovec japonský ´Rising Sun ´. Nyní je vysoká 2m , ale má i kratší postranní výhony. Asi by bylo potřeba je v létě zkrátit, ale nevím . Somo je meruňka která jde . Tento víkend jsem navštívil.


Samosprašná meruňka , zraje v první polovině července ( raná). Balerína, sloupovitá nebo sloupcovitá ovocná odrůda je taková odrůda ovocného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky