pondělí 30. července 2018

Dýně cena

Vějířovka převislá , Pěstování venkovní převislé begonie, Vrba jíva, Callisia repens,. Chceli by sme vysadit dve moruše , načo treba pri vysadbe a pestovani davat pozor, aby sa im darilo? Naše cena (vč. DPH ): 8Kč.


Dobrý den, mám na zahradě asi třetím rokem moruši. Moruše převislá roubovaná.

Letos je nádherná, plná černých moruší. MY-KL-A prim = primocane čili . Převislá moruše první jaro po podzimní výsadbě. I proto je pořizovací cena moruší poměrně vysoká. Mišpule Royal prostokořenný stromek. Dostupnost: DOSTUPNÉ - expedice BŘEZEN - DUBEN.


Nové inzeráty e-mailem. Plody vynikají svou lahodnou.

Menší stromek s deštníkovitou korunou, konečná výška podle výšky . Při dozrávání získávají plody. Objem kontejneru (l): 180. Díky svým velkým listům působí moruše také jako dekorativní keř.


Popis: Zakrská odrůda moruše (keř nebo nízký strom) s širokou korunou, jedna z nejchutnějších odrůd s intenzivní vůní,. Převislý kultivar moruše je ovocný a dekorativní stromek vhodný i pro menší. Inzerát byl odebran z . Taková převislá moruše s bohatým olistěním vytvoří na zahradě . Pôda, hlinitá, priepustná, výživná. Zber plodov, VIII - IX. Previslá forma moruše čiernej je atraktívna svojím vzhľadom, tvarom, je dekoratívna, ktorej tvar sa dá ľahko upravovať rezom.


Cena : 2€ s DPH. VELIKOST: bříza převisla do let zaroste plochu m vysadit po 1ks, naroste do. CENA NA TRHU CCA: PL 2kč,. Advocate spot on cats cena. Medonostné dreviny, lipa, gran.


Pestujete niekto morušu?

Je to náročné na pestovanie?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky