pátek 27. července 2018

Mochna oranžová

Je to velmi nenáročný keřík, který kvete téměř po celé léto až do zámrazu. Je vhodný jako solitéra, do skupin, do skalek i do nádob. Barva květů: oranžová , červená, žlutá. Bohatě kvetoucí nenáročný keř. Vyžaduje slunné stanoviště a je nenáročná na půdní podmínky.


BARVA KVĚTŮ, červená až oranžová.

DOBA KVETENÍ, červen - září. Parametry a vlastnosti. Doba kvetení, IV - IX. Mochny křovité jsou půvabně kvetoucí keře. K jejich přednostem patří mrazuvzdornost, vysoká tolerance vůči odlišným půdním podmínkám i . Momentálně nedostupné.


Barva: květy oranžové, listy a stonek zelené. Mochna , barva oranžová , velikost cm. Květiny Levné květiny.

Někdo rád valčík, někdo polku, někdo prostě nerad tancuje. Výjimku snad ale všichni udělají u této mochny, která ráda tančí tango :). Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.


Nároky na půdu: humózní. Vhodné pro ptáky, Ne. AWA shop, AWA superfoods Mochyně peruánská oranžová 100g, podporuje imunitní systém, při problémech s prostatou a je silný antioxidant, nízký glykemický . Košík může být i jako dušičkový. Potentilla William Rollinsson - mochna.


Nádherně kvetoucí kultivar mochny, který je. Kč Orchidej drobnokvětá oranžová 108cm. Mandarinkově oranžová kerria ukrytá v bublince z křišťálové pryskyřice. Spirograph, Vzorek, Oranžová , Design. Kruh, Geometrický, Pět, Mochna.


Farba kvetu, oranžová. Předchozí Následující. Mycelis muralis Locika zední. Konkurenční schopnost této rostliny je vysoká. Ellenbergovské indikační hodnoty.


Indikační hodnota pro světlo: - rostlina částečně světlých míst, většinou rostoucí na plném světle, ale také ve stínu do.

Nať mochny husí - řezaná. Oranžová barva nálevu s lahodnou chutí a vůní pečeného chleba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky