pondělí 23. července 2018

Kadeřnické nůžky rossmann

Pro dokonalý střih zákazníka je potřeba vždy kvalitních nůžek. V naší nabídce jsou nůžky efilační i klasické pro profesionální i domácí použití. Dají se také používat při nových moderních technikách střihu. Nechte tedy volnou ruku své kreativitě a stříhejte s efilačními nůžkami.


KIEPE Sonic PLASTIC HANDLE series - kadeřnické efilační nůžky 6. EFILAČNÍ NŮŽKY se speciálním designem, které jsou vhodné pro většinu druhů střihů. Proč a kdy používat efilační nůžky ? Efilačky na stříhání psů používáme pro zjemnění přechodů dlouhé a krátké srsti psa. To se týká především plemen terierů, . Efilační nůžky pro amatérské i profesionální využití. Ostří je vyrobeno z chirurgické oceli. Přestože je žena používá na moji hlavu už asi let.


Vždycky to byly prostřihávací nůžky. Proberou husté vlasy . Obyčejnými nůžkami by sis mohla vlasy leda tak poškodit a nadělat si víc. Doporučuje se používat speciální nůžky určené pro stříhání vlasů, neboť obyčejné . Kvalitní nůžky nůžky na prostíhávání vlasů za. Zuby nemají klasickou forma, délka ostří je 5. Kadeřnické nůžky na vlasy pro profesionály.


U všech nůžek je použit stejný typ ostření což zaručuje u efilačních nůžek. Nůžky jsou opatřeny . Dodání do hodin, profesionální poradenství a další výhody v obchodě ověřeném zákazníky. Prostřihávací nůžky s plastovou rukojetí. Lehké a bezpečné použití. Středový šroub nůžek je možný seřídit bez použití nástroje.


Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit jaký je rozdíl mezi efilačními nůžkami jednostrannými a oboustrannými? Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak přesně se má stříhat pomocí efilačních nůžek. Použití efilačních nůžek. S oboustranným ozubením. Vhodné pro kadeřnictví i domácí použití.


Návod k obsluze a pdf manuál k použití , Český návod k použití Profesionální kadeřnické nůžky Jaguar Solingen - efilační , český návod Profesionální kadeřnické . Techniky stříhání vlasů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky