úterý 24. července 2018

Grilovaná krkovice kluci v akci

Medová marináda z piva. My jí dáme na gril Jata s terakotovou deskou, ale ještě před tím ho budeme marinovat. A ta marináda , to je. Marináda s čerstvými bylinkami a medem. Vše smíchejte v míse s olejem.


Grilovaná krkovice kluci v akci

Krkovici můžete podávat s chlebem, mixem salátu nebo opečenou bagetou. Smíchejte olej s medem , česnekem a citronovou šťávou, lehce osolte,. Pokud si chcete připravit nějaké lahodné maso na grilu doporučujeme krkovici.


Objevte nápady na téma Barbecue. Před samotným grilováním marinádu z masa setřete, na grilu by se vám připálila. Ananasová marináda s bourbonem.


Grilovaná krkovice kluci v akci

Steak s mořskou solí, karbanátek podle babičky a kuřecí prsa na tymiánu? Zkuste to napříště jinak, nechte se inspirovat pěti zkušenými kuchaři, . Takto marinádou oplácané maso necháte pořádně odležet a poté jej můžete přendat na gril. Do misky si dejte ml medu , 180. Slaninu nakrájejte na menší kousky a společně s rozmarýnem a tymiánem přidejte k. Na rozpáleném grilu opečte rovnoměrně naloženou krkovici z obou stran.


Do mísy nalijeme olej, přidáme kečup s medem ,. Předtím, než budete maso dávat péct, vyjměte. Nejdříve si připravte. Letní večery jsou jako stvořené pro grilování s přáteli. A bez šťavnaté krkovičky. Dejte je do uzavíratelné.


Grilovaná krkovice kluci v akci

Necháme vychladnout a při grilování marinádou potíráme vepřovou krkovici nebo kuřecích stehna či křidýlka. Octová marináda s bylinkami. Připravte si ocet a olivový olej, lžíci sekaných kapary, lžíci. Podívejte se s námi na rady a recepty našich předních šéfkuchařů.


Sám pak radí, jaké maso upřednostnit z vepřového masa: „ Na gril se hodí. Ingredience: Olivový olej – 2ml, Sůl , Tymián, Rozmarýn, Med – lžíce. Krkovice je v Česku snad nejoblíbenějším masem na gril. Zdeněk Marcín má recept, jak ji trochu „osvěžit“ – a to medovo-hořčičnou marinádou. Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová a hovězí masa,můžou být však použity i na maso.


Grilovaná krkovice kluci v akci

Jakmile je maso hotové, stáhněte ho z grilu a přihoďte na wok s orestovanou cibulí. Pohlreich u rozpáleného grilu. Pro odlehčení si dejte zapečený lilek s kozím sýrem a medem , radí . Nejjednodušší marináda , tedy olej a bylinky, je vhodná na grilování. BBQ omáčkami, sójovou omáčkou či s medem. Vše dohromady prošlehat, a naložit do toho naklepané maso - já dala krkovici.


Krkovici rozřízneme na dvě části, z každého kousku vytvoříme váleček a svážeme jej. Recepty obsahující vepřové maso s medem. Roman Paulus Vám doporučuje uzenou krkovici s bramborovo- cibulovým pyré a salátem z červeného zelí.


Podobné recepty jako Uzená krkovice pečená s medem a hořčicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky