pondělí 23. července 2018

Obrubník abo 215

Pevnost v ohybu, U ≥ MPa. Trvanlivost, A, B, D. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Běžná cena včetně DPH: 17Kč. Vaše cena včetně DPH.

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Kód produktu: ABO215. VýrobceBetonika spol. Každé úterý a pátek po. Zapuštěný silniční obrubník ozn.


Betónový mrazuvzdorný obrubník vhodný na cesty, verejné komunikácie, cestné ostrovy, kruhové križovatky, parkoviská, priemyslené areály. VODOROVNÉ DOPRAVNÉ ZNAČENIE Z 6b.

Využijte filtr pro výběr kategorií výrobků a dalších parametrů jako rozměry, barvy, použití apod. Vibrolisované obrubníky slouží k oddělení . POVRCHOVÝ ŽLAB BEST II. Cena za zahradní obrubník ABO 4-20.


Záhradný obrubník 100x20xsivý. Přejezdový práh - dlažba 3m2. Přijďte si některý produkt, ať betonovou palisádu či obrubník , právě k nám. LÔŽKA S BOČNOU OPOROU.


Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. VODICI PÁS MISTA PRO PŘECHÁZENÍ. ST dĺžka šírka výška oblasť I oblasť II. ACO = 1obrubník ABO - v betonovém pasu.


STÁVAJÍCÍ KOMUNIKACE. POMOCNÁ OSA KOMUNIKACE. ABO 2-vodící proužek s prefabrikovaných desek. Obrubník nájazdový OB 3 .

Pridobo z betonov mimo vjezdy obrubnik betonovy ABO 2–15. O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka, kterou na tyto . BETONOV SILNIČNÍ OBRUBNÍK NÁJEZDOVÝ. DL I (6cm) hranice KM bet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky