úterý 24. července 2018

Květákové karbanátky s mletým masem

Tvarujeme ploché karbanátky a obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Zapečené mleté maso s květákem. Postup: Všechny suroviny smícháme a . Maso je maso ale květák je květák! Vyzkoušejte nejlepší recept na květákové karbanátky :-) ▻ FACEBOOK: . Dále přidáme mleté maso , nastrouhaný sýr a vejce.


Směs osolíme, opepříme a vše důkladně promícháme, nejlépe rukama. Do květákových karbanátků lze přidat i jiné druhy zeleniny, sýr, uzeninu či mleté maso , ale jen v takovém množství, aby převládající chuť . Mezi nejvíce oblíbené patří květákové placičky, květáková polévka, zapečený květák, takzvaný květákový. Receptů na přípravu květáku je mnoho. Slaný květákový dort s mletým masem , sýrem a slaninou.


Zdroj: archiv redakce. Květáková sekaná s mletým masem. Celerové karbanátky s mletým masem. Poté přisypeme tolik strouhanky, abychom mohli tvořit květákové karbanátky.


V kombinaci s mletým masem to je neskutečná dobrota. Houbové karbanátky s mletým masem. Vyberte si recept na květákovo kapustové karbanátky a připravte si chutný a výjimečný květákovo. Podobné recepty jako Kapustové závitky s mletým masem. Navlhčenýma rukama tvarujeme karbanátky , které obalíme v kukuřičné.


Pokud byste nezaujali masožravce touto formou karbanátků , přidejte do pohankové směsi kvalitní mleté krůtí nebo vepřové maso. Aby to nebylo tak fádní, zkusili jsme je tentokrát dochutit ve stylu exotických dálav jižní . Oblíbené jsou i květákové karbanátky , kde maso nahrazuje vařený květák. Uměl udělat i květák se slaninou, se šunkou, mletým masem a . Dneska se pustíme do květákových placiček vonících po česneku,. Krůtí karbanátky s červenou řepou (od měsíců) 2. Pečené krůtí karbanátky (od měsíců) 2. Mleté maso smícháme s kořením, vejcem a houskou namočenou v mléce.


Karbanátky z hovězího masa s houbovou omáčkou. Mleté hovězí maso se sýrem, zapečené s květákem a rajčaty. Viz recept Romana na karbanátky z mletého masa se sýrem feta a nezapomeňte se přihlásit k odběru . Fantastické masové placky lepší než smažené karbanátky z mletého masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky