úterý 17. července 2018

Tradescantia spathacea pěstování

Pěstujeme -li rostlinu při nízké teplotě omezíme i zálivku. Vydatně zaléváme měkkou odstátou vodou. Pokud nemá rostlina dostatečnou zálivku, listy odspodu.


Barva květu ‎: ‎bílá TRADESCANTIA SPATHACEA Sw. Tradescantia discolor var. Většina druhů pochází ze slunného Mexika. Postačí jí běžný substrát pro . Oproti voděnkám vyžadují více péče. Střední Amerika rozšíření v ČR: pěstovaný , pokojový stanoviště: rozptýlené světlo, půda běžná životnost: vytrvalý, v našich podmínkách jednoletý,.


Po celý rok pěstujeme při pokojové teplotě, nikdy pod °C. Rostlina pochází z Mexika. Vřesy nestříhat po odkvětu , ale na jaře, březen až květen. Připravíme si 20g třezalky tečkované, 20g listů meduňky , 10g listů . RHOEO -DISCOLOR-TRICOLOR- TRADESCANTIA - SPATHACEA -2-1-4-PLANT. To je voděnka, podénka, neboli také tradescantia fluminensis.


Báječně vyniká zejména v. TIP: Je to vhodný adept i pro hydroponické pěstování ! Typ doručení: Dodáváme rostlinu v pěstebním květináči. Orchideje, Sukulenty, Bloom, Pěstování V Truhlících, Zahradničení, Květiny. Tato okrasná rostlina k nám přišla z Mexika. Zahradní Cestičky, Zahrady, Zahradní Umění, Pěstování V Truhlících, . Její ozdobou jsou její listy, které jsou na líci zelenavé nebo s krémově žlutými . Terária, Zahrada Ze Sukulentů, Aranžmá Sukulentů, Pěstování V Truhlících, . Rhoeo needs a well draining, rich soil.


Ačkoli někdy považována za plevel , spiderwort je populární okrasná. Poradna pro pěstování orchidejí: Proč nekvetou? A low border plant or ground cover, deep green and purple leaves.


Kup teď Kč s dopravou 1Kč. Směs pro pěstování Hlíva ústřičná 15kg (Pleurotus ostreatus). Tato rostlina je původem z Mexika, a pokud máš doma teplo, zaručeně se jí tam bude skvěle dařit.


Substráty pro pěstování interiérových rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky