čtvrtek 18. ledna 2018

Pohanka účinky

Kroupy pohanky správně mají mít stále zelenou barvu. Tu zachovává pohanka mechanicky loupaná. Pokud je loupaná termicky za vysokých . Kupte si správnou pohanku. Průmyslově se na to jde dvěma hlavními .

Pohankové kroupy vás překvapí! Jsou chutnější a zábavnější . Lze používat i pohanku - lámanku? Měly by to být mechanicky drcené kroupy.


Dnes se do našeho jídelníčku opět vrací. TIP ke zdraví - abyste nezlikvidovali látky, které jsou citlivé na teplo, pohanku nevařte. Použijte například pohankovou krupici, kterou zalijte horkou vodou a .

Jednou z propagátorek moderního pojetí zdravé stravy je i Mgr. Margit Slimáková , Ph. Zdravotní přínosy pohanky.


Postupem času se pěstování pohanky rozšířilo také do Japonska, Číny a Indie. Vím, co jím a piju, magazín pro zdravý životní styl. Jak ji správně připravit. Nejenže skvěle chutná (pokud ji dobře připravíte), ale jedná se o skutečný elixír mládí a zdraví. V čem je pohanka tak výjimečná?


Podporuje zdraví pokožky a vlasů. V posledních letech se začínají objevovat výzkumy, které zkoumají vliv. Ale jen pokud si vyberete pohanku loupanou za studena a připravíte ji šetrně.


Blahodárný rutin a další účinky na zdraví. Nenasycené mastné kyseliny však nejsou zdaleka jedinou složkou pohanky , která prospívá našemu zdraví. Další složkou, díky které je pohanka. Neobsahuje lepek, takže je na rozdíl od obilovin .

O pohance by se bez nadsázky dalo říct, že je královnou zdravé výživy. Oficiální název pro pohanku je ´ pohanka setá´. Výhodou je, že pohanka neobsahuje lepek. Příprava pohanky není složitá.


V pohance se nachází také mnoho vlákniny, která je velmi důležitá pro zdraví střev. Mezi jejich významné zástupce se řadí i pohanka , která jako ostatní neobsahuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky