čtvrtek 11. ledna 2018

Modřín převislý cena

Snad každého zaujme jarní a raně letní šťavnatá zeleň mladých jehlic v kombinaci s dlouhými, až na zem sahajícími, převisy. Převislá forma modřínu japonského je velmi vyhledávanou dřevinou do zahrad snad. Popis: Čistá výška sazenic . Naše cena bez DPH: 4Kč (EUR).


Převislá odrůda japonského modřínu s krásným tvarem koruny a jemnými sivě až modravě zelenými . Rostlina roste poměrně rychle, tak se příliš nehodí do malé zahrady.

Do malých zahrad vybíráme raději převislé druhy. Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Druh ‎: ‎opadavý jehličnan Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Právě jsem si chtěla zakoupit převislý modřín , ale teď nevím.


Jeho cena totiž není zanedbatelná. Najde se také někdo komu hezky roste? Chtěla jsem ho umístit . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Stiff Weeping - drůda .

Počet kusů v balíku, Středisko, Poznámka, K dispozici. Výška stromu se odvíjí od výšky roubování na kmínek. Modřín je převislého vzrůstu. Můžete tak v dospělosti mít.


Cedrus deodara Pendula - cedr převislý. Má převislý habitus,jeho výška se odvíjí od výšky roubování. Sibiřský modřín je velice pevné dřevo s pěknou paletou barev a vynikající. Jehlice jsou jemné, světle zelené ve svazečcích. Převislý kultivar modřínu , který tvoří hustou korunku.


Larix decidua ´Pendula´ - strom, který má obloukovitě ohnuté větve a převislé větévky. Zakrnělá forma modřínu s převislým habitem. Jeho výška se odvíjí od výšky roubování. Typická pro tento strom je kuželovitá koruna s převislými jemnými větvemi a světle zelená barva.


Tvar: poléhavý, převislý , kónický, jehlancovitý, . Cena , 7Kč bez DPH. Postupně zesílí a za několik let budou růst bez podpory. Velmi efektivní solitéra.

Hojně je vysazován jako solitéra v trávnících, poblíž vodních ploch, teras a posezení. Tamariscifolia, Jalovec klášterní. Chamaecyparis pisifera Aurea, Cypřišek žlutý.


Buď jako solitéra, nebo s jinými jehličnany odlišných tvarů a barev. Vcelku je nenáročný a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky