pátek 26. ledna 2018

Komule davidova empire blue

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Kultivar se sytě fialovými květy, které se na rostlině . Trubkovité květy má uspořádány v opravdu hustých. Vyšší kultivar se světle fialovými květy, které tmavnou běhen fáze kvetení až do . Pokud jste ještě neměli možnost se seznámit s velkým množstvím druhů motýlů v naší republice, doporučujeme vysadit právě tento keřík.


V katalogu nemáme podrobnější informace o komule davidova empire blue. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Opadavé listy jsou vstřícné, kopinaté, matné, jemně chloupkaté, sivě zelené až lehce modrozelené.


Keř roste vzpřímeně a hustě, přesto. Poloha: Slunná nebo polostín. Suchá až mírně vlhká . V teplejších polohách . Jsou to keře dosti upoutávající pozornost, takže je použijeme v zahradě jen výjimečně. Tato komule je nenáročná na . Empire Blue , šeříková Fortune, červenofialový Harlequin, levandulová . Komule Davidova (Buddleia Davidii) je světlomilná, proto vždy . Komule davidova (Buddleia davidii) známý také pod označením motýlí keř, pochází z. KOMULE DAVIDOVA lidově zvaná motýlí keř zaujme na první pohled svými atraktivními květy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky