pátek 12. ledna 2018

Grilování selete na zakázku cena

Včetně zapůjčení grilu na dny (počítá se každý započatý den). Cena odpovídá váze selete do 30kg. Všechny grilovaná přílohy se počítají podle počtu osob.


Společně probereme počet osob a vybereme . Společenská událost bez selete na grilu je jako party bez piva.

Za skvělou cenu prodáváme nejen selata, ale i grily. V ceně je zahrnuta: obsluha grilu, sele , chléb, ubrousky, tácky, okurky, hořčice, . Kolik u nás stojí grilované sele , vepřová kýta, zapůjčení grilu. Pro Vaše společenské příležitosti, události zajistíme kompletní rožnění selete na klíč, včetně veškerého cateringového servisu,. Jsme zavedená firma na grilování selete , pečení selete , uzení selete , vepřových kýt a jehňat! Váhy selat v rozmezí - kg (dle aktuální nabídky).


Název, Množství, Cena.

V nabídce máme samozřejmě i grilování steaků, párků a klobás pro Vaší party. Sele pečené, kg, 2Kč. V ceně je již započítáno pečivo, hořčice, křen, kečup, zelí, kyselé okurky . Pokud planujete oslavu, využijte cateringu grilovaneprase. Specializujeme se na venkovní grilování. Jsme odborníci na grilované sele či prase.


Možnost zajištění nejen grilování selete , ale i komplexní zajištění akce. Realizujeme firemní catering na klíč se vším všudy. Chystáte-li oslavu, využijte catering firmy U Chasníka.


Připravujeme grilované sele či prase dle vlastní receptury. Přece grilované sele. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH. Hmotnost, - kg. Objednání, týdny předem.


Což mi přijde hrozný. Takže jsme to zvážili.

Vybavení: grilovací motorek do 100kg, ocel rožeň, mříž zadního topení, nerez odkapávací miska,. Cena je však pouze orientační. Detailní kalkulaci provádíme dle požadavků každého zákazníka. Gril 125cm je na sele max.


Doba grilování se odvíjí od velikosti mas a povětrnostních . Jsme velice rádi , že můžeme být součástí vašeho grilování , při kterém vám . Nabízím vysoce kvalitní motor na grilování kuřat,krůt,kýt, selat viz foto. Cena za půjčení grilu na sele či kýtu je za víkend pa-ne 500Kč. V případě výroby grilu na …. Firma Kovax nabízí zhotovení zakázek dle přání zákazníka,nebo dle jím . Podívejte se na zakázky a poptávky služeb řeznictví ! A jaká by byla cena ? Dobrý den, sháním na rodinnou oslavu (osob vč. dětí) grilování selete či . Pavel Kubička Jun Mužů poprosit o cenu klidně do sz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky