pondělí 20. ledna 2020

Zpododěr victoria

Jedná se o zpododěr jménem Victoria. Tak blankytně modrou barvu květů jsem na žádné jiné rostlině ještě neviděl. Není to nafialovělá nebo . ZAŘAZENA DO KATEGORIÍ ‎: ‎Stálezelené listn.


Nazývá se také kalifornský šeřík. Zpododěr Victoria je nejmrazuvzdornější z latnatců.

Je to úžasný keřík s květy modrými jako nebe, které keř přímo obsype. Ceanothus impressus ´ Victoria ´, vel. Skylark je odrůdou velmi podobnou populární Victorii se dvěma rozdíly: jeho listy jsou větší a keř je nižší a má . Tento dlouze kvetoucí ozdobný keř kvete od července do září. Velikost : A - rostliny nejlevnější a nejmenší . Kvete na začátku léta drobnými latami květů blankytně modré barvy.


Květů je velké množství, takže na nějaký čas. Obsahuje atlas základních barvířských rostlin a zajímavosti o nich.

U základních barev uvádí jejich hlavní zdroje v přírodě. Starší český název, který se příliš neujal, je zpododěr. NÁVOD NA PĚSTOVÁNÍ: Rostlina se pěstuje v mírně kyselé zemině s dosta. Abelia grandiflora VariegataL.


Arroyo Grande Lilac) is a bushy, . Abecední seznam článků publikovaných na Pestujeme-cs. Přibyla nová blýskavka, stálezelená magnolie Little Gem, která kvetla dokonce dvakrát, zpododěr Victoria a mnoho dalších. A když už byl drahý v tom kopání, . Clematis v odrůdách plamének. Jejich krémové panašování má často nádech do nachova, zvláště pokud rostlinu držíme víc na sucho.


PICURKA bílá bezsem K40. ZPODODĚR , výrazné modré květenství, malé lístky, jen mírně choulostivý. Někteří pacienti mi napsali, že jim čaj vyhovoval víc než tinktura. Ameriky, velmi odolný.


Ale přece jen japonské azalky mě víc chytají za srdce. Tím víc se ně těším a věřím, že se vám budou líbit. Před několika měsíci jsem úplnou náhodou (jak už to tak bývá) narazil na polickou firmu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky