čtvrtek 23. ledna 2020

Technické služby opava sběrný dvůr

Ve městě provozuje tři sběrné dvory pro převzetí odpadu od občanů města Opavy. Svým partnerům zajišťuje odvoz a likvidaci nebezpečného odpadu. Technických služeb Opava s. Obec: Opava, Moravskoslezský kraj.


Kraj: Moravskoslezský kraj. Skladování a likvidace nebezpečného odpadu.

Zpětný odběr elektrospotřebičů. Provoz sběrného dvora. Upozorňujeme, že obecní dvůr nefunguje nonstop a záleží jen na časových možnostech pověřeného. Kuchyňský olej a tuk lze odevzdat na sběrný dvůr.


Rozšíření odběru tříděného odpadu na sběrném dvoře ve Vítkově. TAKÉ BUDOU UZAVŘENY SBĚRNÉ DVORY NA ULICI KARÁSKOVA, BRUNTÁLSKÁ A OPAVSKÁ. Děkujeme, že využíváte sběrný dvůr – významně tím pomáháte chránit životní prostředí . Sběrný dvůr Hradec nad Moravicí.

Pracovníci technických služeb uklízejí téměř denně nějakou. Přitom ve městě jsou hned tři sběrné dvory , kde mohou občané nadměrný . Zajišťujeme svoz komunálního odpadu občanům, fyzickým a právnickým osobám. Všeobecné informace o správě . Odvoz na sběrný dvůr , linoleum odvoz – Opava. Získejte cenové nabídky zdarma.


Z výše uvedeného důvodu je do odvolání UZAVŘEN SBĚRNÝ DVŮR a kanceláře společnosti SLUMBI jsou pro veřejnost uzavřeny. Kontakt je možný pouze . Počet sběrných míst na sklo - kontejnery, na směsný odpad - kontejnery, sběrné místo. V obci není sběrný dvůr. Aktuální katalog firem v kategorii provoz technických služeb. Kovošrot Opava , Otice, Znojmo, Práče, Dačice.


Nabízíme tyto služby. Popis technického a technologického řešení záměru. Odboru hlavního architekta a ÚP Magistrátu města Opavy.


V současné době je předmětem její činnosti (podnikání) komplexní nakládání s odpady . Svoz a odstranění pneumatik - sběrný dvůr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky