čtvrtek 30. ledna 2020

Telpur t300 lesk

Email je určen k povrchové úpravě tam, kde jsou na natřené předměty kladeny vysoké požadavky v náročných . Email vrchní průmyslový polyuretanový dvousložkový. Vyrábí se ve dvou kvalitách – LESK a MAT. Pomer tuženia LESK : hmotn. TELPUR T 3LESK : hmotn.


Vyrába sa v dvoch kvalitách – LESK a MAT. Farba je určená náterom v exponovaných priestoroch. Náter je odolný poveternostným vplivom,žltnutí,vlhkosti a mechanickému opotrebeniu. EDÁ Barvy a laky HOSTIVAŘ. Disperze pigmentů v roztoku syntetických pryskyřic v organických . Tužidlo: TELHARD PUR.


TELPOX T3Vrchná priemyselná EP 2K farba ( lesk ). Polyuretánové náterové hmoty. Exteriér aj interiér so stredným a vyšším koróznym namáhaním, napr. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Tuženie obje5:lesk : min. Pak základ Epolex mat s tužidlem a navrchu je polyuretan Telpur T3lesk s tužidlem Telhard PUR. Komoda biely lesk sivý betón SLONE 2. Info BARVY A LAKY TELURIA, s. Obývacia stena Beton biely lesk SLONE.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Hybridní lak Hornbach 7ml světlá slonová kost hedvábný lesk a další Barevné laky výhodně v Eshopu HORNBACH. Rozmery (ŠxHxV): 152x37xcm.


Ja uvazuji o Telpur T3, ale nemam s ni zatim zadnou zkusenost. Povrch vypadal velmi patinově, takový matný lesk. AKCIA- Telpur T3polyuretánová farba lesklá 1kg mix podla vzorkovníka ral pozri.


RAL vzorkovník farebných odtieňov Farebný odtieň a lesk , ktorý vidíte na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky