pátek 31. ledna 2020

Levandule hlávkovitá

Stoechas officinarum Mill. Levandule hlávkovitá. Bekijk deze pin en meer op Zahrada van Věra MATUŠKOVÁ.


White je nižší bílá košatá bohatě kvetoucí vytrvalá květina s výraznými . Lavandula stoechas - levandule hlávkovitá. Oficiální označení zní levandule korunkatá nebo také levandule smilovitá, případně levandule hlávkovitá nebo chocholatá.

These hardy perennials thrive . Wandering Jews are beautiful plants known for their solid or variegated leaves. Mix je směs nižších košatých bohatě kvetoucích vytrvalých květin s . Old log turned into vertical planter. Glacier Gardens Rainforest Flowers Juneau Alaska.


Bleu Provence je odrůda levandule hlávkovité (Lavendula stoechas). Teplomilný keříček s velmi působivými, fialovými, pěkně vonícími květy. Fialový zázrak mezi pyskatými.

Pyskatými se dříve označovala čeleď hluchavkovitých Lamiaceae, . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Hledat v článcích: levandule hlávkovitá.


Je druh levandule nazývaný také levandule francouzská nebo korunkatá. Tento druh se vyznačuje květy ve tvaru . V našem podnebí se pěstuje jako jednoletá . Plastová levandule hlávkovitá žlutá, 40cm koupit v online obchodě artplants. Váš specializovaný prodejce pro vysoce kvalitní umělé květy. Chcete, aby vás levandule odměnila záplavou velkých květů?


Ať už ji budete pěstovat ze semínek nebo sazenic, poradíme vám, jak na to. Rostlina s léčivými a kořeninovými vlastnostmi, používá se i jako ozdobná rostlina s intenzivní vůní. Příjemně vonící levandule, která původně pochází z oblasti.


V době Starověku byla mimo jiné v oblibě hlavně levandule hlávkovitá , v našich . Viete o tom, že existuje viac ako druhov levandule ? Jih Francie je domovem levandule, která zde roste nejen na polích, ale i. A pak jsou tu levandule zpeřená, levandule rozeklaná, levandule hlávkovitá nebo třeba levandule zubatá, které můžeme pěstovat jen v interiéru, respektive je.

Zahradníci vám nabídnou i barevné formy s růžovými a bílými květy, ale to už není ono – přirozená levandulová . Kvete od června do srpna růžovofialovými květy. Dostupná je však i levandule hlávkovitá , přezdívaná motýlková, francouzská nebo španělská. Horní lupeny na soukvětích jsou dlouhé asi dva .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky