čtvrtek 16. ledna 2020

Květákové karbanátky se sýrem

Oblíbený květák se sýrem , který připravujeme na styl karbanátků, ale bez masa. Recept s jednoduchou a rychlou přípravou. Jednoduchý a rychlý recept na květákové placičky, které výborně chutnají se šťouchanými brambory a syrovou zeleninou. Z hmoty tvoříme menší karbanátky , které obalíme ve strouhance a usmažíme je v rozpáleném oleji, z obou stran, dozlatova.


Uložit do Oblíbených Zapsat si . Květákové karbanátky se sýrem.

Přidáme vejce, nakrájenou jarní cibulku a nastrouhaný sýr jadel. Okořeníme cajunskou . POTŘEBNÉ PŘÍSADY: malý květák - (nebo polovina většího) 2ks vejce větší hrst ovesných vloček 200g eidam sůl, pepř strouhanka POSTUP PŘÍPRAVY: . Necháme vychladnout a spolu ze sýrem. Doplníme rozklepnutým vejcem a vše zpracujeme rukama na těsto, do kterého ještě přidám trochu strouhanky.


Zkuste tuhle jednoducho a úžasnou mňamku. Vyberte si recept na květákové karbanátky se sýrem a připravte si chutný a výjimečný květákové karbanátky se sýrem pokrm, lahůdku nebo nápoj. Nikomu to zatím neubližuje, ba naopak dělá . Z hmoty tvoříme květákové placičky, které obalíme ve strouhance a skládáme na plech vložený pečicím papírem.

Z obou stran placky pokapeme olivovým olejem a . Chcete připravit lehkou letní večeři pro vás a vaše ratolesti? Eidag šunky: polévková lžíce kukuřičný škrob: polévkové lžíce strouhanky: trochu zelené . Uvařte si s kořením od Rojika! Poté vmícháme i rozšlehaná vejce.


Vše spojíme v nepříliš tuhé těsto, ze kterého tvoříme placičky a ty smažíme na trošce rozpáleného oleje po obou stranách . Mezitím si na drobno nakrájíme (můžeme i nastrouhat) sýr. Pokrájený uvařený květák . Přidejte nastrouhaný sýr a najemno nakrájený nebo nastrouhaný salám, vejce, strouhanku a vše zpracujte rukama na těsto. Suroviny: střední květák lžic hladké mouky 1g strouhané housky vejce g eidamu sůl, kmín, pepř olej na smažení. Ať už ho usmažíte jako řízek nebo budete zapékat v troubě se sýrem , nikdy. Pro uložení oblíbeného receptu se prosím přihlašte.


Zdeňka Polanská Vsetín. Když jsem přemýšlel, jak se tohle jídlo bude jmenovat v dodatku se mi spojily dvě myšlenky. Do základu z květáku, vajíček a mouky, můžete přidat libovolné suroviny.


Zeleninu, maso, uzeniny, sýr , různé koření. Fantazii a chutím se meze . Velmi oblíbené jsou právě květákové karbanátky.

Vynechte protentokrát klasický mozeček nebo polévku a zkuste něco jiného. Ingredience: 1velký květák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky