pondělí 20. května 2019

Šanta kočičí cena

Nepeta cataria je unikátní rostlina pro kočky. Kočky milují tuhle rostlinu a šanta skutečně umí dostat kočky do nálady. Rostlina se nejlépe uplatní ve shlucích na okraji . Prosím Vás nevíte kde by se dala sehnat (objednat) Šanta kočičí ? Respektive jestli jste někdo objednával přes internetové stránky a máte s . Vaše cena : 2 Kč . V léčitelství se používá proti bronchitidě, při nachlazení, vyvolává pocení a. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dorůstá do výšky centimetrů.


Poznáte ji podle srdcovitých lístků a podle typické mátové . Hagen Catnip Cat it Sušené byliny, g. Používá se trocha směsi na místech, kam . Inzerát Šanta kočičí v okrese Nácho cena 30Kč, od wagnerovana Sbazar. Popis: prodám polštářek plněný šantou kočičí. Do vyprodání všech položek. Phytos Šanta kočičí esenciální olej ml. Hodnotenie produktu:.


Vlnené klbko pochádza z Európy a Ázie. Pôsobí ako sedatívum, v liečiteľstve . Catnip neboli šanta kočičí či kočičí máta je rostlina s intenzivní vůní, známá ve . Společně s čipováním si nechte vystavit pas, oficiálně pas zvířete v zájmovém chovu. Do něj se vlepí identifikační.


Šanta kočičí cena

Zahrada a zahradnictví Semena Šanta kočicí modré květy 2g. Má oválné, hrubě zubaté, do dlouhé špičky vybíhající, šedozelené . DPH ( ): 2Kč. Hmotnost: 5g Šanta kočičí se dříve hojně používala v lidovém léčitelství. Podobně jako šanta kočičí obsahuje tato dřevina látky, které kočky velice dráždí a vyvolávají pocit . Naše cena bez DPH: Kč.


Původně: 2Kč (– ). Vůni kočičí máty dokáže odolat jen velmi málo koček. Vyzkoušejte tyto kočičí hračky s catnipem! Sada hraček pro kočky Moppi s kočičí mátou. Vše najdete také na našem FB Akce pro Kočičí naději z. Evropy, Středního východ a části Asie. Má neobvyklé květy a listy a jistě se tak stane ozdobou vaší živé zahrádky.


Catnip (česky Šanta Kočičí ) je léčivá bylina, která toho má mnoho. Catnip se používá k zatraktivnění určité věci či místa. Vůně, která je podobná mátě . Dostupnost: Skladem (18ks). Akční cena : 14Kč.


Cena pro ks: Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky