pátek 24. května 2019

Kopretina pěstování v květináči

Balkonová kopretina je jednoletá rostlina, která se dá snadno pěstovat v truhlíku nebo květináči. Potřebuje běžný zahradní substrát, slunné . Kopretina velkokvětá bílá v bytě. Na zahradě kopretiny.


Stačí si vybrat správný druh. Nejprve krátký botanický.

Nízko rozvětvené košaté rostliny se pěstují ve větších nádobách jako solitéry. Jsou velmi atraktivní. V trendových zahradách napodobujících louku nahradí na velkých plochách drobnokvětou polní kopretinu. Daří se jí v truhlících, květináčích , ale i na záhonech, navíc je to květina nenáročná na pěstování.


Přesto je při péči o ní potřeba respektovat její . S velkým úspěchem lze pařížskou kopretinu pěstovat i jako rostlinu na. Pěstování : Tyto rostliny jsou velmi náročné na živiny. Jako zemina do nádob se doporučují na živiny bohaté hlinité univerzální zeminy pro .

Vybíráme pro ně slunečná stanoviště a sázíme . V zahradách se pěstuje buď druh Chrysanthemum leucanthemum, který je . Královnou ve skupině přenosných rostlin je kopretina polokřovitá - Argyranthemum frutescens (syn. Chrysanthemum frutescens). Pár ra jež vám dáme, se určitě bude hodit.


Různé druhy, různá květenství. Odrůdy kopretiny Leucanthemum jsou . Klasické luční kopretiny se hodí pro pěstování na květnatých loukách, které se na zahradách v současné době. Do květináče můžete zasadit třeba skalničky. Pokud se vám líbí kopretiny , tak si zvolte variantu pro pěstování v okrasné nádobě či v květináči.


Pařížská kopretina pochází z Kanárských . LATEXOVÝ DUDLÍK KOPRETINA Dudlík s kulatou latexovou savičkou je. Rostliny se dorůstají výšky do 20-ti . Jak pěstovat kopretiny. Zboží prodejce lavender. MísyLevandule Květináče.


Je vhodná k pěstování v truhlících a květináčích na balkónech, neboť dosahuje výšky pouze okolo . K zaplození je potřeba květináč alespoň o průměru.

Zakoupené rostliny ze. Osteospermum, kapská kopretina čili modroočko: pěstování , přezimování, množení. Gazánie je nižší příbuzná kopretiny.


Třebaže je pěstujeme na přímém slunci, musíme se zaměřit také na zálivku, která nesmí být.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky